Paste cu carne de vita si ciuperci

de laylalala in Vita, 15 Noi 2011 | 3658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de vita, taiat cubulete
  • 1 litru zeama de supa de carne
  • 200 ml vin rosu
  • 500 gr ciuperci
  • 100 gr unt
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat marunt
  • 1 lingurita cimbru uscat si maruntit
  • 200 ml smantana
  • 50 gr amidon alimentar dizolvat in 100 ml lapte
  • sare si piper, dupa gust
  • paste fierte, pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de vita si ciuperci:

1. Pune la fiert supa cu vinul rosu iar dup ace a dat in clocot adauga carnea de vita. Lasa la fiert la foc minim timp de 2 ore.


2. Dupa cele 2 ore, topeste untul intr-o tigaie incinsa. Adauga ciupercile si caleste-le 5-6 minute. Adauga usturoiul, patrunjelul si cimbrul, amesteca si mai lasa 2 minute la prajit, amestecand.Adauga smantana si amesteca.


3. Adauga ciupercile in cratita cu carne si amesteca. Adauga sare si piper, dupa gust. Incorporeaza amidonul dizolvat, amestecand bine pentru a nu se face cocoloase. Lasa pe foc pana cand sosul se ingroasa apoi serveste totul cu paste. Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de vita si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

brunetica 1

15.11.2011, 20:41

MIUTA 1

16.11.2011, 20:50

Foarte bun

mena29 1

16.11.2011, 22:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan