Paste cu carne de vita si ciuperci

de laylalala in Vita, 15 Noi 2011 | 4332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de vita, taiat cubulete
  • 1 litru zeama de supa de carne
  • 200 ml vin rosu
  • 500 gr ciuperci
  • 100 gr unt
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat marunt
  • 1 lingurita cimbru uscat si maruntit
  • 200 ml smantana
  • 50 gr amidon alimentar dizolvat in 100 ml lapte
  • sare si piper, dupa gust
  • paste fierte, pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de vita si ciuperci:

1. Pune la fiert supa cu vinul rosu iar dup ace a dat in clocot adauga carnea de vita. Lasa la fiert la foc minim timp de 2 ore.


2. Dupa cele 2 ore, topeste untul intr-o tigaie incinsa. Adauga ciupercile si caleste-le 5-6 minute. Adauga usturoiul, patrunjelul si cimbrul, amesteca si mai lasa 2 minute la prajit, amestecand.Adauga smantana si amesteca.


3. Adauga ciupercile in cratita cu carne si amesteca. Adauga sare si piper, dupa gust. Incorporeaza amidonul dizolvat, amestecand bine pentru a nu se face cocoloase. Lasa pe foc pana cand sosul se ingroasa apoi serveste totul cu paste. Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de vita si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

brunetica 1

15.11.2011, 20:41

MIUTA 1

16.11.2011, 20:50

Foarte bun

mena29 1

16.11.2011, 22:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmale cu crupe-reteta de post

de abetina 3

ieri la 15:26

Porc cu taitei lati si cascaval afumat

ieri la 12:55

RETETA RECOMANDATA
Tort Paccheri cu carne