Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli

de mihaelar63 in Paste, 20 Sep 2021 | 256 vizualizari

 

 Ciupercile de Paris sunt acele ciupercute mici si delicate ,de cultura . Pentru ca s-au anuntat mai multi meseni , am ajustat reteta cu ce am avut . Am pus in plus piept de pui si broccoli .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele -de calitate
  • 300 gr carne vitel
  • 300 gr piept pui fara piele si os
  • 300 gr ciuperci de Paris- din conserva
  • 300 gr broccoli
  • 300 gr smantana grasa 30%
  • 100 ml ulei
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 lingurita piper cu lamaie
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • 1/2 fulgi chilli
  • patrunjel verde tocat
  • busuioc verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli:

  1.  Carnea de vitel se taie cubulete si se pune la prajit in ulei .
  2. Ceapa si usturoiul se feliaza si se pune la sotat alaturi de carne  .Sarati .
  3.  Pentru ca am am observat ca este prea putina carne am adaugat si piept de pui taiat marunt .
  4. Am pus o cana de apa si am lasat sa fiarba cam 15 minute . In acest timp carnea s-a patruns si lichidul a scazut .
  5. Intre timp se fierb pastele respectand indicatiile de pe ambalaj .
  6. Se aduga ciupercutele si se condimenteaza cu piper si nucsoara .
  7. Tot acum am pus la fiert si broccoli.
  8. Lasati la fiert cateva minute .Nu este nevoie mai mult pentru ca ciupercutele sunt din conserva si broccoli se patrunde repede.
  9. Smantana se dilueaza cu lichid din cratita .
  10. Daca doriti puteti ingrosa sosul cu o lingura de faina . Eu am considerat ca merge si mai subtire pe paste .
  11. Important !!! La terminarea oricarui preparat mai gustati si dregeti daca este nevoie cu sare sau piper !!!
  12. Serviti tagliatelele cu sos si carne cat sunt calde.
  13. La servire presarati pe deasupra fulgi de chilli si patrunjel si busuioc verde .

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti ingrosa sosul cu o lingura de faina . Eu am considerat ca merge si mai subtire pe paste .

2

Important !!! La terminarea oricarui preparat mai gustati si dregeti daca este nevoie cu sare sau piper !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Bolognese