Mazare noua cu carne de manzat

de silvi0ara in Vita, 27 Mai 2010 | 3709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ½ mazare noua  
  • 500g carne de manzat  
  • 1 lingura ulei  
  • 1 legatura ceapa verde  
  • 1 legatura marar proaspat  
  • 1 lingura pasta de tomate  
  • sare dupa gust  
  • 1 lingura zahar-optional  
  • 1 lingurita faina de orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare noua cu carne de manzat:

Se taie carnea bucatele si se rumeneste in ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se amesteca putin,se toarna apa sau supa de carne,se potriveste de sare.Se lasa sa fiarba acoperit cu capac si cu focul mic pana ce carnea este aproape facuta.Se adauga mazarea si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute.Se pune pasta de tomate si lingurita de faina de orez diluata cu putina apa sa se ingroase sosul.Se mai lasa pe foc 5 minute,apoi(cine doreste poate adauga zahar) se adauga mararul proaspat tocat.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare noua cu carne de manzat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

27.05.2010, 14:18

Hai Ela,ca te astept.

Rocsi 1

27.05.2010, 14:18

foarte buna...ela tu mai putin k esti la dieta

nadina73 1

28.05.2010, 00:56

hmmmm ce bine arata 5 furci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”