Muschi de vita cu sos de ciuperci

de laylalala in Vita, 6 Oct 2011 | 8601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri ulei de masline
  • 50 gr unt
  • 4 felii muschi de vita (asezonate cu sare si piper), de 2-3 cm grosime
  • 200 gr ciuperci, taiate cubulete
  • 50 ml vin rosu
  • 200 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • sare, dupa gust
  • 1 lingurita cimbru uscat si maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de ciuperci:

1. Incinge 2 lg ulei de masline intr-o tigaie. Adauga ciperciile si caleste-le pana se inmoaieAdauga untul si lasa pana cand s-a topit, amestecand. Adauga vinul si lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul. Intr-un vas amesteca smantana cu galbenusurile ,usturoiul, sare si cimbru. Adauga la ciuperci, amestea bine si ia tigaia de pe foc.


2. Incinge 2 linguri ulei de masline intr-o alta tigaie si prajeste bucatile de muschi de vita pe ambele parti cate 3-4 minute sau mai mult (depinde cum preferati). Serveste carnea cu sosul de ciuperci si o garniture de cartofi sau orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

LUK 1

07.10.2011, 11:13

yummy

adry88 1

07.10.2011, 15:23

bun bun

laylalala 1

08.10.2011, 11:51

mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la rotisor