Muschi de vita cu sos de ciuperci

de laylalala in Vita, 6 Oct 2011 | 12396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri ulei de masline
  • 50 gr unt
  • 4 felii muschi de vita (asezonate cu sare si piper), de 2-3 cm grosime
  • 200 gr ciuperci, taiate cubulete
  • 50 ml vin rosu
  • 200 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • sare, dupa gust
  • 1 lingurita cimbru uscat si maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de ciuperci:

1.       Incinge 2 lg ulei de masline intr-o tigaie. Adauga ciperciile si caleste-le pana se inmoaieAdauga untul si lasa pana cand s-a topit, amestecand. Adauga vinul si lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul. Intr-un vas amesteca smantana cu galbenusurile ,usturoiul, sare si cimbru. Adauga la ciuperci, amestea bine si ia tigaia de pe foc.

2.       Incinge 2 linguri ulei de masline intr-o alta tigaie si prajeste bucatile de muschi de vita pe ambele parti cate 3-4 minute sau mai mult (depinde cum preferati). Serveste carnea cu sosul de ciuperci si o garniture de cartofi sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita in sos de legume