Ciabatta cu muschi de vita

de Oana in Vita, 11 Apr 2012 | 6027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 steakuri de vita
  • o mini-bagheta ciabatta
  • 2 lingurite mustar dijon
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare de mare
  • rozmarin uscat
  • oregano uscat
  • piper
  • 2 frunze de salata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciabatta cu muschi de vita:

Bucatile de carne se bat bine cu ciocanul de snitele, se ung cu 2 linguri de ulei, se asezoneaza. Eu le-am mai taiat pe fiecare pe jumatate.Se incinge o tigaie si se unge cu o lingura de ulei si se frig fripturile cate 2 minute pe fiecare parte. Se scot si se pastreaza acoperite, la cald. Bagheta ciabatta se taie pe lung, pe jumatate si se pune in tigaie, cu partea taiata in jos pentru a absorbi toate sucurile ramase de la carne. Se scoate painea, se unge cu mustarul dijon si se aseaza deasupra o frunza de salata. Se pune cate o friptura de vita pe fiecare jumatate de ciabatta si se servesc cu salata de andive si gorgonzola. Delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciabatta cu muschi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ubulika 1

12.04.2012, 18:33

diana_k 1

12.04.2012, 19:11

iri_iri 1

12.04.2012, 20:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la rotisor