Salata cu andive si gorgonzola

de Oana in Salate, 11 Apr 2012 | 3293 vizualizari

 

O salata perfecta pentru cina, usoara si plina de arome!

 

INGREDIENTE

  • 1 andiva
  • o mana de rucola
  • o mana de boabe de strugure
  • o lingura seminte de dovleac
  • o lingura seminte de pin
  • o lingura de nuci
  • 50 g gorgonzola (dolce cremoso Igor)
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingura otet balsamic
  • sare de mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu andive si gorgonzola:

Se desfac frunzele de andiva, se rup si se aseaza pe o farfurie, alaturi de rucola. Se taie strugurii pe jumatate, se scot semintele si se adauga peste salata. Se presara semintele de dovleac, de pin si nucile. Deasupra se presara bucati de gorgonzola. Se face un dressing din ulei, otet balsamic si sare si se stropeste salata.

 

TIPS-URI

1

Nucile se pot carameliza in putin unt si o lingura de zahar.

2

Se pot folosi nuci pecan (din astea as fi vrut si eu...dar nu am gasit pe nicaieri...)

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu andive si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

12.04.2012, 20:35

bune

SanatateAcasa 1

16.04.2012, 20:54

Panacris 1

26.01.2016, 15:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Salata de legume si piept de pui