Sandvis cu friptura de vita in stil mexican

de Satisfyyourcravings in Vita, 2 Dec 2016 | 802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru marinada:
  • sucul de la 1 lime
  • sare
  • piper
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 3 linguri ulei vegetal
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 lingura otet
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 1/2 lingurita pudra de chili
  • Pentru sandvis:
  • 200 grame muschi de vita pentru friptura
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei portocaliu (sau verde, galben)
  • 1 ceapa alba
  • ulei de masline
  • 2 baghete mici (eu am folosit cu ierburi italiene)
  • 50 grame branza Provlone (poate fi inlocuita cu Gouda sau cascaval)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu friptura de vita in stil mexican:

Se amesteca toate ingredientele pentru marinada. Se adauga bucata de carne si se lasa la marinat 15 minute.


Se taie ardeii si ceapa julienne.


Se incalzesc doua tigai la foc mare spre mediu, cu putin ulei. Se adauga in una, carnea, iar in cealalata, legumele. Se adauga putin din marinada peste carne, restul se pastreaza.


Se intoarce carnea la fiecare minut, pana este gatita dupa preferinte.


Carnea se lasa la odihnit cateva minute, apoi se taie fasii.


Cand legumele s-au inmuiat, se adauga restul de marinada, sucul rezultat de la felierea carnii, sare si piper si se mai calesc 10 minute, pana se caramelizeaza usor.


Se incalzesc baghetele cateva minute, in cuptor, apoi se taie longitudinal in jumatati. Se umplu cu felii de branza, fasii de friptura si legumele caramelizate.


Se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu friptura de vita in stil mexican" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

04.12.2016, 10:27

Mi-Ar place sa savurez așa ceva la ora asta!

Rahela Velicu 1

05.12.2016, 16:01

mihaelar63 1

11.12.2016, 00:07

Place !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu sos de hrean