Muschi de vita la cuptor cu bere

de ionix in Vita, 10 Dec 2009 | 28558 vizualizari

 

o fripturica foarte foarte fooooooooooaaaaaaaaaaarte frageda...
Carnea o sa fie atat de frageda incat n-o sa aveti nevoie de cutit pentru a o taia. :D

 

INGREDIENTE

  • 1kg muschi de vita
  • circa 6 linguri cu mustar
  • 2-3 linguri cu  ulei
  • 1/2 cana cu apa
  • o cana cu bere
  • 4 catei usturoi
  • foi de dafin
  • sare, piper, condimente (eu am folosit cimbru si busuioc)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la cuptor cu bere:

 

Muschiul de vita se taie rondele si se pune in apa rece cu putina sare pentru 15 minute.

Dupa aceea se condimenteaza si se unge cu mustar, pe o parte si pe alta. Bucatile se pun intr-un vas, vasul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru o ora.

Intr-o tava se pun lingurile cu ulei si se aseaza carnea in tava. Peste carne se taie rondele cateii de usturoi, se toarna si se pun foile de dafin.

Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, care a fost inainte incalzit. Se lasa la foc mic timp de o ora iar apoi punem cana cu bere. Se pune folia de aluminiu la loc dupa ce am pus berea. 

Se lasa focul la mediu si se lasa circa inca o ora sau o ora jumatate.

Se serveste calda langa o garnitura de orez, cartofi sau orice alte legume.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la cuptor cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Oana 1

10.12.2009, 21:08

Mmmm, chiar arata suuper si cred ca e buna si frageda! o sa incerc si eu!

luminita20_2006 1

10.12.2009, 21:18

olala ce bunatate avem noi aici

ionix 1

12.12.2009, 10:53

Oana, sa stii ca-i delicioasa... cel putin familia mea asa a spus

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune