Muschi de vita la cuptor cu bere

de ionix in Vita, 10 Dec 2009 | 21474 vizualizari

 

o fripturica foarte foarte fooooooooooaaaaaaaaaaarte frageda...
Carnea o sa fie atat de frageda incat n-o sa aveti nevoie de cutit pentru a o taia. :D

 

INGREDIENTE

  • 1kg muschi de vita
  • circa 6 linguri cu mustar
  • 2-3 linguri cu  ulei
  • 1/2 cana cu apa
  • o cana cu bere
  • 4 catei usturoi
  • foi de dafin
  • sare, piper, condimente (eu am folosit cimbru si busuioc)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la cuptor cu bere:


Muschiul de vita se taie rondele si se pune in apa rece cu putina sare pentru 15 minute.


Dupa aceea se condimenteaza si se unge cu mustar, pe o parte si pe alta. Bucatile se pun intr-un vas, vasul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru o ora.


Intr-o tava se pun lingurile cu ulei si se aseaza carnea in tava. Peste carne se taie rondele cateii de usturoi, se toarna si se pun foile de dafin.


Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, care a fost inainte incalzit. Se lasa la foc mic timp de o ora iar apoi punem cana cu bere. Se pune folia de aluminiu la loc dupa ce am pus berea.


Se lasa focul la mediu si se lasa circa inca o ora sau o ora jumatate.


Se serveste calda langa o garnitura de orez, cartofi sau orice alte legume.



Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la cuptor cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Oana 1

10.12.2009, 21:08

Mmmm, chiar arata suuper si cred ca e buna si frageda! o sa incerc si eu!

luminita20_2006 1

10.12.2009, 21:18

olala ce bunatate avem noi aici

ionix 1

12.12.2009, 10:53

Oana, sa stii ca-i delicioasa... cel putin familia mea asa a spus

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos marinat cu chiftelute si ciuperci