Rasol de vita cu hrean

de laura_n in Vita, 27 Apr 2013 | 7968 vizualizari

 

Chiar daca are un aport caloric foarte mare, carnea de vita este mai sanatoasa si o preferam uneori.

 

INGREDIENTE

  • doua portii rasol vita (cam 500 gr)
  • 4 bucati coada vita
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 radacina hrean
  • 1 lg ulei masline
  • o lg otet
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vita cu hrean:

Intr-o oala mai mare, punem cam 3 l de apa si punem la fiert. Carnea o spalam si o punem la fiert in apa cam o ora

Luam spuma formata din cand in cand. 

Curatam si spalam legumele si le adaugam in oala dupa ce vedem ca nu se mai formeaza spuma.

Lasam la fiert cam inca o ora si adaugam un pic de sare.

Hreanul il curatam, il spalam si il dam pe razatoarea mica. Adaugam un pic de sare si putin ulei si otet peste el. Amestecam si adaugam apoi un pic de apa. Lasam deoparte.

Dupa ce s-au fiert si legumele si carnea, scoatem intr-un bol doua trei bucati carne,1 bucata morcov, cateva polonice de zeama si servim cu hrean.

 

 

TIPS-URI

1

ingredietele costa aproximativ 25 lei.

2

este foarte important sa gasim carne frageda (eu rar gasesc carnita buna,mai ales in supermarket)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu hrean" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu sos de hrean