Vita cu sos

de laylalala in Vita, 2 Aug 2011 | 3112 vizualizari

 

Acest fel de mancare este mai simplu si mai rapid de preparat.Dar aia nu inseamna ca nu este delicios. Mie imi place carnea de vita cel mai mult dar singura mea problema cu este faptul ca imi doresc ca sa si o pot mesteca usor - de aceea mie imi place ca sa fie preparata mai putin pentru a-si pastra sucurile in ea iar atunci este mai moale, usor de mancat si gustoasa. Enjoy!

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati muschi de vita, de aprox. 4 cm grosime
  • 3 linguri patrunjel proaspat, tocat marunt
  • 2 lingurite cimbru uscat maruntit
  • sare&piper negru, dupa gust
  • 100 gr unt
  • 4 linguri ulei de masline
  •  60 ml coniac
  • 150 ml smantana
  •  20 gr amidon alimentar amestecat cu 40 ml apa rece
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu sos:

1. Amesteca patrunjelul cu cimbru si sare&piper negru.Unge carnea cu acest amestec.


2. Incinge uleiul de masline si 20 gr unt intr-o tigaie. Adauga carnea si prajeste-o cate 2-5 minute pe ambele parti (depinde cum vrei sa fie carnea : rar, mediu sau bine facuta).Adauga coniacul si mai lasa 1 minut. Scoate carnea, infasoar-o in folie de aluminiu pune-o deoparte.


3. Adauga in tigaie smantana si amidonul dizolvat in apa. Amesteca pana cand sosul se ingroasa. Serveste carnea cu sos si garniture de legume verzi cu cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

laylalala 1

04.08.2011, 13:56

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:08

grozav de bine arata

kukibella 1

24.01.2013, 13:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor din carne de vita