Rulada din muschiulet de vitel cu legume

de babi5 in Vita, 16 Noi 2013 | 4857 vizualizari

 

Ce sa va spun decit ca este foarte buna ,o faceam in vremurile de mult apuse la mesele de Revelion . Foloseam si la platouri reci doar ca le dadeam cu aspic, sa nu se oxideze. Bun bunut.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de vitel (cca 1 kg )
  • 2 linguri mustar
  • 1 morcov
  • 1 castravete murat
  • 1 ardei galben gras
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vegeta
  • salata pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschiulet de vitel cu legume:

Am taiat muschiuletul in doua dar nu de tot am lasat sa se poata bate.

L-am batut bine cit s-a putut mai mult( sa-l putem  pe urma rula bine ),am condimentat cu sare ,piper ,vegeta, am uns apoi cu 2 linguri de mustar.

Am curatat morcovul  si ardeiul am spalat si am taiat fisiute pe care le-am asezat pe o parte si cealalta a muschiuletului.

Am taiat si castravetele murat si am procedat la fel ca si cu legumele.

Am rulat muschiuletul pe ambele parti asa ca sa ia forma unor ochelari.

Am uns cu putin ulei, am asigurat cu scobitori sa nu se desfaca, si am invelit intr-o folie de aluminiu.

L-am asezat intr-o tava de yena si l-am dat la cuptorul incins in prealabil la 200 grade.

Am lasat 1 ora, dupa care am dat folia la o parte si am mai lasat 10 min. sa se rumeneasca.

Muschiuletul este gata pentru a putea fi servit.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate servi si la platou rece

2

Linga putem sa asezonam cu legume ,si diverse garnituri

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschiulet de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

babi5 1

17.11.2013, 11:34

deyutzky multumesc

laura_n 1

17.11.2013, 17:46

nebunie

babi5 1

17.11.2013, 18:43

Te pup laurasi-ti multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose de carne