Rug (reteta arabeasca)

de jurnalulanei in Vita, 25 Oct 2010 | 3239 vizualizari

 

Reteta aceasta o am de la o mamica ( nu de la clasa unde sunt diriginta,ci de la alta clasa), o doamna casatorita cu un arab ( cred ca iranian).
Ei le spun acestor chiftele "rug",si asa le voi numi si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita tocata;
  • - 2 rosii tocate marunt;
  • - 2 cepe tocate;
  • - un ou;
  • - 1 legatura de patrunjel tocat,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rug (reteta arabeasca):

Amestecam carnea cu legumele, dupa care formam cu mana chiftele mai mari, pe care le "tasam" ( le aplatizam) si le punem in grill pentru a se frige. Trebuie sa arate ca niste snitele mai mici.

Se servesc cu orice fel de salate. ( dupa gustul fiecaruia)

 

 

 

COMENTARII (13)

jurnalulanei

jurnalulanei 1

28.10.2010, 12:00

Aziz, multumesc mult si pt comentariu si pt ca mi ai spus numele real

jurnalulanei

jurnalulanei 1

28.10.2010, 12:01

multumesc, tuturor!

elena1988

elena1988 1

01.03.2011, 09:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!