Rulada de carne in sos de rosii

de lilik in Vita, 9 Apr 2011 | 5682 vizualizari

 

Polpettone al sugo.Este un deliciu:)

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata de vita
  • 3 felii de paine inmuiate in lapte
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 5-6 linguri de parmezan ras
  • 2-3 felii de sunca
  • 2-3 felii de cascaval(sau cas)
  • 3 oua fierte tari(daca sunt mici 4)
  • 800 gr passata rosii Cirio
  • 700-800 ml apa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa verde fara frunze
  • 1 tulpina de telina
  • 50 gr unt
  • 1/2 pahar cu vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne in sos de rosii:

Curatam morcovul si ceapa si le tocam marunt impreuna cu telina,apoi le punem la innabusit cu putin ulei in oala unde vom fierbe rulada.Cand se inmoaie zarzavatul punem passata de rosii si apa,acoperim si lasam sa fiarba la foc mic.


Intre timp pregatim carnea cu cele 2 oua,parmezanul,painea inmuiata,sare si piper,amestecam bine iar compozitia obtinuta o punem pe o foaie de hartie pergament si o intindem dandu-i o forma cat de cat dreptunghiulara si groasa de 2-3 cm circa.


Pe aceasta foaie de carne punem feliile de sunca,deasupra cele de cascaval iar in mijloc ouale fierte si decojite,apoi cu ajutorul hartiei rulam foaia astfel incat sa nu se rupa si o inchidem la capete.


Cand rulada e gata punem intr-o tigaie untul si punem rulada sa se rumeneasca pe toate partile apoi stingem cu vinul,iar cand s-a evaporat punem rulada in oala cu sosul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic circa 1 ora-1 ora si jumatate intorcand-o din cand in cand.


La sfarsit potrivim de sare si piper si dam deoparte.Scoatem rulada din oala,o taiem felii si o servim impreuna cu sosul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

lilik 1

11.04.2011, 15:43

Vladimir,mamaieelena

MVMih 1

11.04.2011, 15:51

De li ciu

lilik 1

11.04.2011, 16:02

merci frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale din carne de vita