Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
1.Am spalat carnea,am taiat-o fasii subtiri circa 4-5 cm,si am pus-o la fiert cu un pahar de apa,puin ulei,sare si piper.La foc mic acoperit cu un capac,timp de 30 minute.
2.Am tocat marunt usturoiul si am taiat rondele ceapa.Apoi le-am adaugat peste carne si am mai lasat 10 minute.
3.Am curatat cartofii si i-am taiat cubulete,si am adaugat peste carne impreuna cu mazarea.Am pus apa si am lasat la fiert 20-25 de minute,pana a scazut apa.
4.Am pus patrunjelul tocat marunt,sare,piper,am mestecat si am stins focul.
Pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult