Jardineira cu carne de vita

de Lau in Vita, 13 Iun 2014 | 2602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 pahar vin alb
  • cimbru
  • 1/2 lingurita chilli
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 cana mazare
  • 300 g ciuperci
  • 4 cartofi
  • 1/2 varza(500 g)
  • 1 cana paste fussilli
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jardineira cu carne de vita:

Ceapa o tocam marunt si o calim intr-o cratita in care am adaugat putin ulei, cand devine transparenta adaugam usturoiul posat. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea (spalata si taiata bucati)


Lasam sa se rumeasca carnea si adaugam morcovii taiati rondele, ardeiul tocat marunt sau felii, amestecam si lasam cca 2-3 min dupa care adaugam pasta de tomate, sare, piper, chilli, cimbrul si paharul de vin.


Lasam pe foc pana scade vinul si adaugam apa fierbinte cat sa acopere carnea, acoperim cratita si lasam la foc potrivit cca 20 min,


Adaugam ciupercile curatate si taiate felii, mazarea, varza taiata (nu foarte marunt) si cartofi taiati cuburi.


Mai adaugam apa daca este nevoie si lasam sa fiarba la foc mediu,


Cand au fiert legumele, adaugam pastele si apa (fierbinte) cat sa treaca peste ele, lasam sa fiarba cca 8 min dupa care la final adaugam patrunjel verde tocat.


Cristeena (multumesc pentru reteta) a folosit dovlecel, eu nu am avut in casa si am folosit ciuperci.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jardineira cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

14.06.2014, 09:40

laura_n 1

16.06.2014, 15:36

biig like!

Lau 1

16.06.2014, 16:17

laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita/vitel