Jardineira cu carne de vita

de Lau in Vita, 13 Iun 2014 | 2433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 pahar vin alb
  • cimbru
  • 1/2 lingurita chilli
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 cana mazare
  • 300 g ciuperci
  • 4 cartofi
  • 1/2 varza(500 g)
  • 1 cana paste fussilli
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jardineira cu carne de vita:

Ceapa o tocam marunt si o calim intr-o cratita in care am adaugat putin ulei, cand devine transparenta adaugam usturoiul posat. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea (spalata si taiata bucati)


Lasam sa se rumeasca carnea si adaugam morcovii taiati rondele, ardeiul tocat marunt sau felii, amestecam si lasam cca 2-3 min dupa care adaugam pasta de tomate, sare, piper, chilli, cimbrul si paharul de vin.


Lasam pe foc pana scade vinul si adaugam apa fierbinte cat sa acopere carnea, acoperim cratita si lasam la foc potrivit cca 20 min,


Adaugam ciupercile curatate si taiate felii, mazarea, varza taiata (nu foarte marunt) si cartofi taiati cuburi.


Mai adaugam apa daca este nevoie si lasam sa fiarba la foc mediu,


Cand au fiert legumele, adaugam pastele si apa (fierbinte) cat sa treaca peste ele, lasam sa fiarba cca 8 min dupa care la final adaugam patrunjel verde tocat.


Cristeena (multumesc pentru reteta) a folosit dovlecel, eu nu am avut in casa si am folosit ciuperci.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jardineira cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

14.06.2014, 09:40

laura_n 1

16.06.2014, 15:36

biig like!

Lau 1

16.06.2014, 16:17

laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita