Muschi de vita la cuptor

de lilik in Vita, 11 Ian 2011 | 19407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg muschi de vita
  • 6 cartofi
  • 3 morcovi
  • 2 tulpini de telina
  • condimente
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 2 litri de supa de carne
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la cuptor:

Curatam morcovii,telina si cartofii ii spalam si ii taiem cubulete(mai mari).

Punem pe aragaz o tigaie cu putin ulei la incins si punem muschiul sa se rumeneasca pe toate partile,apoi stingem cu un pahar cu vin,acoperim si lasam sa se evapore vinul,avand grij sa intoarcem muschiul.

Cand s-a evaporat punem muschiul intr-o tava,punem imprejur legumele,condimentam dupa preferinta,punem 2 polonice de supa si dam la cuptorul incins la 180°-200°.

Trebuie sa stea cam 2 ore daca nu mai mult si trebuie sa avem grija sa il tinem tot timpul umed si sa-l intoarcem pe toate partile.

Ca sa stim daca e gata il putem taia pe mijloc sa vedem cum e.

Cand e gata il feliem si il servim cu sos din tava pus deasupra.

Ca si garnitura putem servi legumele din tava sau ceea ce ne place mai mult.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mena29 1

11.01.2011, 21:04

Buun!

lacrimioara 1

11.01.2011, 22:57

lilik 1

12.01.2011, 09:38

Rocsi,Gaby,Mena,Lacramioara

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu legume si sos cu hrean