Paste cu carne - Furnici in copac

de ianculubita in Vita, 7 Aug 2013 | 1864 vizualizari

 

Neavand ce face,am facut o reteta mai complicata dar s-a meritat;complicata nu a fost de loc dar daca nu avem ce ne trebuie,ni se pare complicata;daca ati facut-o si voi probabil stiti cat este de gustoasa iar titlul retetei mi s-a parut foarte interesant.

 

INGREDIENTE

  • 1punga taitei de orez
  • 500g carne tocata de vita
  • 1ceapa
  • 3catei de usturoi
  • 1lingurita pudra de ghimbir
  • 2cm radacina de ghimbir
  • 1-2ardei iuti
  • 5linguri sos soya
  • 1lingura sos de stridii
  • 2linguri otet de orez
  • ciuperci negre
  • ulei de soya
  • sare
  • piper
  • frunze de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne - Furnici in copac:

Calim in ulei ceapa,usturoiul si ghimbirul toate tocate marunt;


adaugam ciupercile feliate,ardeiul iute tocat sau intreg daca este mic,apoi carnea;


dupa ce s-au rumenit si a scazut sucul de la carne si ciuperci adaugam sosul soya,de stridii,otetul de orez,ghimbir pudra,sare daca e nevoie,amestecam bine iar dupa cateva minute oprim focul;


punem taiteiii intr-un castron,rasturnam apa fiarta cu sare cat sa-i cuprinda,acoperim si dupa 20-30min scurgem apa,amestecam cu sosul de carne mai potrivim de gust si servim pe farfurie cu piper proaspat macinat si frunze de ceapa verde taiate marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne - Furnici in copac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Corinuta 1

07.08.2013, 10:18

ce faine sunt!

babi5 1

07.08.2013, 16:28

ianculubita 1

07.08.2013, 17:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos ragu de pui si parmezan