Fusili cu sos de carne

de mihaelar63 in Fusilli, 12 Iul 2021 | 838 vizualizari

 

 Imi plac pastele Bolognese cu sos de carne dar adaptate dupa gustul meu. Nu ma prea impac eu cu vinul in preparate.  Asa ca am preparat aceasta masa consistenta si gustoasa cu paste.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste fusili tricolore
  • 800 gr carne amestec porc cu vita [ de casa]
  • 100 gr chorizo
  • 100 ml ulei masline
  • 300 ml pasata de rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov tanar
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1/2 lingurita fulgi chilli
  • 1/2 lingurita boia ardei dulce
  • 1 lingurita rasa ierburi italiene
  • busuioc verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusili cu sos de carne:

  1.  Legumele se curata si se maruntesc cu ajutorul robotului .
  2. Chorizo se taie rondele si se prajeste in uleiul de masline ca sa imprumute acestuia aroma si gustul .
  3. Cand legumele incep sa se inmoaie se pune carnea tocata.
  4. Amestecati usor si sotati pana carnea se albeste.
  5. In acest moment se toarna deasupra pasata de rosii .
  6. Condimentati cu ierburi aromatice, boia, chilli si sarati .
  7. Amestecati si adaugati apa cat sa treaca bine peste toata compozitia .
  8. Fierbeti la foc domol  20 minute . Daca este necesar se mai  completeaza cu apa  in care fierb pastele ..
  9. Fierbeti pastele in multa apa sarata , respectand  timpul indicat pe ambalaj.
  10. Mie imi place ca sosul sa fie mai mult si mai putin consistent , asa ca nu m-am zgarcit la apa .
  11. In sos cat fierbe tocati busuioc verde dupa preferinta .
  12. Serviti pastele calde, decorate cu frunzulite de busuioc .
  13.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Aceste paste se pot prepara si cu carne tocata de pasare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusili cu sos de carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare greceasca de fasole verde(Fasolakia)

de katty 7

ieri la 18:55

Prajitura cu branza si cocos

ieri la 18:45

Lapte de ovaz

de katty 7

ieri la 18:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare greceasca de fasole verde(Fasolakia)

de katty 7

ieri la 18:55

Prajitura cu branza si cocos

ieri la 18:45

Lapte de ovaz

de katty 7

ieri la 18:23

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu sos ragu la cuptor