Gulas

de meosiris in Vita, 5 Oct 2010 | 8882 vizualizari

 

Recipe by Edith.

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de vita
  • 3 cartofi
  • 4-5 rosii
  • 2 cepe
  • 1 lingura paprika
  • ulei
  • 2 foi de dafin
  • apa
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

-Carnea taiata cubulete se prajeste putin in ulei incins, apoi se scoate si se lasa deoparte. -In acelasi ulei calim ceapa tocata, adaugam carnea, paprika, frunzele de dafin si lasam pe foc mic sa se caleasca impreuna. -Adaugam rosiile cubulete, apa, cartofii taiati cubulete si 1 lingura pasta de tomate...ca sa fie mai colorat :) . -Lasam sa fiarba acoperit la foc foarte mic. Acesta este si secretul gulasului.


-Servim fierbinte cu putina smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

06.10.2010, 11:13

delicios

meosiris 1

06.10.2010, 11:19

Multumesc mult, Miha! Multi pupici din partea mea!
Ela, ma bucur ca iti plac retetele mele si sper sa le incerci cu incredere!

elena1988 1

24.02.2011, 09:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert gris cu lapte si stafide, in sos de portocale

de RODIMUR 5

ieri la 19:41

Chifle cu unt

ieri la 17:27

Tagliatelle cu ciuperci si sos de smantana si cascaval

de RODIMUR 5

ieri la 16:45

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu carne de vita si marar