Gulas

de meosiris in Vita, 5 Oct 2010 | 8141 vizualizari

 

Recipe by Edith.

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de vita
  • 3 cartofi
  • 4-5 rosii
  • 2 cepe
  • 1 lingura paprika
  • ulei
  • 2 foi de dafin
  • apa
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

-Carnea taiata cubulete se prajeste putin in ulei incins, apoi se scoate si se lasa deoparte. -In acelasi ulei calim ceapa tocata, adaugam carnea, paprika, frunzele de dafin si lasam pe foc mic sa se caleasca impreuna. -Adaugam rosiile cubulete, apa, cartofii taiati cubulete si 1 lingura pasta de tomate...ca sa fie mai colorat :) . -Lasam sa fiarba acoperit la foc foarte mic. Acesta este si secretul gulasului.


-Servim fierbinte cu putina smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

06.10.2010, 11:13

delicios

meosiris 1

06.10.2010, 11:19

Multumesc mult, Miha! Multi pupici din partea mea!
Ela, ma bucur ca iti plac retetele mele si sper sa le incerci cu incredere!

elena1988 1

24.02.2011, 09:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti