Gulas de miel cu carnati

de Bucataras in Oaie, 20 Apr 2016 | 2340 vizualizari

 

Cu totii am mancat cel putin o data-n viata gulas sau goulas cum zic unii.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de miel, fara os, curatata bine
  • 700 g de carnati proaspeti de miel
  • cate 2 ardei kapia rosii
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi
  • un sfert de telina radacina
  • 1 buc de pastarnac
  • 2 cepe
  • 3 lingurite de pasta de ardei iute
  • 1 lingura si ½ de chimen macinat
  • 3 lingurite de boia dulce
  • 1 lingurita de boia iute
  • ulei de floarea soarelui cam 30 ml
  • cca 800 g de fasole fiarta si scursa
  • sare si piper dupa gust

Pentru galusti ai nevoie de:

  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura de ulei
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de miel cu carnati:

Astazi iti prezint o varianta altfel, cu miel, ca sa-ti stimulez inspiratia in perioada sarbatorilor de Pasti.


Ai nevoie de: 1,5 kg pulpa de miel, fara os, curatata bine, 700 g de carnati proaspeti de miel; cate 2 ardei kapia rosii si 1 ardei gras galben, 2 morcovi, un sfert de telina radacina, 1 buc de pastarnac, 2 cepe, 3 lingurite de pasta de ardei iute, 1 lingura si ½ de chimen macinat, 3 lingurite de boia dulce, 1 lingurita de boia iute, ulei de floarea soarelui, cam 30 ml, cca 800 g – 1 kg de fasole fiarta si scursa, sare si piper dupa gust ;



Pentru galusti ai nevoie de: 1 ou, 2 linguri de faina, 1 lingura de ulei si sare dupa gust.


Taie pulpa de miel cubulete si pune-o la fiert intr-o oala cu apa rece. O poti cali inainte daca doresti. Intre timp taie morcovii, telina, pastarnacul, ceapa si ambele tipuri de ardei cuburi de aceeasi dimensiune.


Afla toti pasii de preparare in reteta video https://youtu.be/-CEcoRxH33Q


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de miel cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

24.04.2016, 00:55

Faina reteta Bucatarasule . Felicitari Am sa o trec la favorite . Din cate stiu eu gulasul ce contine fasole boabe se numeste si bob gulas . Tare bun !!!Precis am sa-l prepar Promit ca la ceaun ) Am eu un ,, ambitz'' sezonul acesta sa prepar mai mult la ceaun decat la gratar

dantes 1

24.04.2016, 07:29

Foarte bun!

CameliaR 1

12.05.2016, 12:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la tava