Gulas de miel cu carnati

de Bucataras in Oaie, 20 Apr 2016 | 1048 vizualizari

 

Cu totii am mancat cel putin o data-n viata gulas sau goulas cum zic unii.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de miel, fara os, curatata bine
  • 700 g de carnati proaspeti de miel
  • cate 2 ardei kapia rosii
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi
  • un sfert de telina radacina
  • 1 buc de pastarnac
  • 2 cepe
  • 3 lingurite de pasta de ardei iute
  • 1 lingura si ½ de chimen macinat
  • 3 lingurite de boia dulce
  • 1 lingurita de boia iute
  • ulei de floarea soarelui cam 30 ml
  • cca 800 g de fasole fiarta si scursa
  • sare si piper dupa gust

Pentru galusti ai nevoie de:

  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura de ulei
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de miel cu carnati:

Astazi iti prezint o varianta altfel, cu miel, ca sa-ti stimulez inspiratia in perioada sarbatorilor de Pasti.


Ai nevoie de: 1,5 kg pulpa de miel, fara os, curatata bine, 700 g de carnati proaspeti de miel; cate 2 ardei kapia rosii si 1 ardei gras galben, 2 morcovi, un sfert de telina radacina, 1 buc de pastarnac, 2 cepe, 3 lingurite de pasta de ardei iute, 1 lingura si ½ de chimen macinat, 3 lingurite de boia dulce, 1 lingurita de boia iute, ulei de floarea soarelui, cam 30 ml, cca 800 g – 1 kg de fasole fiarta si scursa, sare si piper dupa gust ;



Pentru galusti ai nevoie de: 1 ou, 2 linguri de faina, 1 lingura de ulei si sare dupa gust.


Taie pulpa de miel cubulete si pune-o la fiert intr-o oala cu apa rece. O poti cali inainte daca doresti. Intre timp taie morcovii, telina, pastarnacul, ceapa si ambele tipuri de ardei cuburi de aceeasi dimensiune.


Afla toti pasii de preparare in reteta video https://youtu.be/-CEcoRxH33Q


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de miel cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

24.04.2016, 00:55

Faina reteta Bucatarasule . Felicitari Am sa o trec la favorite . Din cate stiu eu gulasul ce contine fasole boabe se numeste si bob gulas . Tare bun !!!Precis am sa-l prepar Promit ca la ceaun ) Am eu un ,, ambitz'' sezonul acesta sa prepar mai mult la ceaun decat la gratar

dantes 1

24.04.2016, 07:29

Foarte bun!

Camelya 1

12.05.2016, 12:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu sos de arahide - reteta africana

ieri la 22:05

Tort cu crema de ness si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 21:40

CIORBA DE IED CU LEUSTEAN

ieri la 21:34