Tocanita de miel cu cartofi noi

de mihaelar63 in Oaie, 17 Mai 2015 | 2173 vizualizari

 

Nu-i mare filozofie mancarea asata dar este cu un gust mare:D. Atat de simplu de preparat si cu ingrediente putine, de calitate. Si celor ce ar stramba din nasuc la folosirea unturii de porc i-as ruga sa studieze ca o lingura de untura proaspata in mancare aduce mai multe beneficii decat cateva de ulei.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 costita de miel cu cotlet
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 lingura untura proaspata de porc
  • 1 lingura boia dulce ardei
  • 1 lingurita pasta iute ardei
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 2 cepe rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel cu cartofi noi:


  1. Ceapa se curata, se spala si se toaca.

  2. Cartofii noi se spala, se curata [cu un burete nou pentru spalarea vaselor ],se taie cuburi mari si din nou se spala.

  3. Carnea de miel se curata cu mare atentie se portioneaza si se spala din mai multe ape.

  4. Se pune ceapa la calit cateva minute pana incepe sa devina sticloasa.

  5. Adugati carnea, boiaua, pasta de ardei, sare si faina. Amestecati.

  6. Turnati deasupra apa cat sa acopere carnea, puneti si cartofii cuburi.

  7. Fierbeti la foc potrivit sub capac pana carnea este patrunsa [ cartofii se fierb si mai repede ] .

  8. Serviti tocanita cu mult patrunjel verde.

  9. Salata potrivita este de varza verde, salata verde sau castraveti :d

 

TIPS-URI

1

Carnea demiel este frageda si se prepara rapid .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mena29 1

18.05.2015, 17:57

Heeei,gand la gand.Tot tocanita de miel am facut si eu sambata dar vreau si de la tine putin

tarasmariana 1

18.05.2015, 21:23

Andra_Constantinescu 1

23.05.2015, 06:39

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tocana de miel