Tocanita de miel cu cartofi noi

de mihaelar63 in Oaie, 17 Mai 2015 | 1633 vizualizari

 

Nu-i mare filozofie mancarea asata dar este cu un gust mare:D. Atat de simplu de preparat si cu ingrediente putine, de calitate. Si celor ce ar stramba din nasuc la folosirea unturii de porc i-as ruga sa studieze ca o lingura de untura proaspata in mancare aduce mai multe beneficii decat cateva de ulei.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 costita de miel cu cotlet
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 lingura untura proaspata de porc
  • 1 lingura boia dulce ardei
  • 1 lingurita pasta iute ardei
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 2 cepe rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel cu cartofi noi:


  1. Ceapa se curata, se spala si se toaca.

  2. Cartofii noi se spala, se curata [cu un burete nou pentru spalarea vaselor ],se taie cuburi mari si din nou se spala.

  3. Carnea de miel se curata cu mare atentie se portioneaza si se spala din mai multe ape.

  4. Se pune ceapa la calit cateva minute pana incepe sa devina sticloasa.

  5. Adugati carnea, boiaua, pasta de ardei, sare si faina. Amestecati.

  6. Turnati deasupra apa cat sa acopere carnea, puneti si cartofii cuburi.

  7. Fierbeti la foc potrivit sub capac pana carnea este patrunsa [ cartofii se fierb si mai repede ] .

  8. Serviti tocanita cu mult patrunjel verde.

  9. Salata potrivita este de varza verde, salata verde sau castraveti :d

 

TIPS-URI

1

Carnea demiel este frageda si se prepara rapid .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mena29 1

18.05.2015, 17:57

Heeei,gand la gand.Tot tocanita de miel am facut si eu sambata dar vreau si de la tine putin

tarasmariana 1

18.05.2015, 21:23

Andra_Constantinescu 1

23.05.2015, 06:39

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor (reteta video)