Cârnaţi de oaie şi porc & Salată de varză roşie şi gulie

de DinDragostePentruGatit in Oaie, 14 Apr 2012 | 2702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cârnaţi de oaie şi 1 de porc;
  • un vârf lgţ rozmarin;
  • un vârf lgţ cimbru;
  • puţin chimen;
  • 2-3 căţei de usturoi;
  • 100 mL vin alb.

Salata

  • 1/4 varză roşie (mică);
  • 1 gulie;
  • zeamă de lămâie;
  • ulei de măsline (opţional, eu acum n-am mai pus, s-a scurs grăsime pe de cârnaţi);
  • sare;
  • piper (proaspăt măcinat).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cârnaţi de oaie şi porc & Salată de varză roşie şi gulie:


Se spală cârnaţii, se şterg, se înţeapă cu scobitoarea de câteva ori şi se pun într-o tigaie încinsă.


După ce s-au rumenit se adaugă vinul, condimentele şi usturoiul. Se lasă pe foc câteva minute.


Se scot cârnaţii pe salată şi se servesc cât sunt calzi.



Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cârnaţi de oaie şi porc & Salată de varză roşie şi gulie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

adry88 1

14.04.2012, 17:14

bun

iri_iri 1

14.04.2012, 22:01

alinutzika 1

14.04.2012, 22:42

carnati de oaie nu am mancat niciodata....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu gulie, smantana si sorici de porc