Ciorba de gulie cu cartofi

de anca_rm in Supe, 28 Iul 2017 | 347 vizualizari

 

O ciorba usoara, de vara, in care se poate adauga, suc de lamaie, bors sau smantana.
 
Cantitatea pe care am pregatit-o eu este una mica, daca aveti nevoie de mai mult de 4 portii, atunci folositi mai multe legume.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 gulie alba, mare si cruda
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa galbena
  • 1 tija de telina sau ¼ telina
  • 2 linguri ulei
  • 1 rosie mare sau 2 mici
  • piper
  • sare
  • lamaie pentru acrit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulie cu cartofi:

Legumele le curatam de coaja.


Ceapa o taiem cat mai mic posibil, cartofii si gulia cubulete, iar morcovi rotunzi, dar subtiri. Rosia decojita o taiem cubulete mici.


Intr-o oala, punem uleiul la incins si calim in el putin ceapa si morcovul. Morcovul va lasa din culoare in ulei.


Adaugam cartofii, gulia, tija de telina taiata si ea si amestecam de cateva ori.


Peste legume, adaugam apa calda sau, daca doriti o supa mai consistenta, se poate adauga supa de carne.


Lasam sa fiarba totul, iar la sfarsit, asezonam cu sare si piper sau cu vegeta, dupa gust si preferinte.


Taiem cateva frunze de patrunjel si presaram in supa.


Servim acrita cu zeama de lamaie sau merge foarte bine cu smantana.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulie cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

28.07.2017, 19:45

buna

oanapl 1

28.07.2017, 22:38

Delicioasa!

dantes 1

29.07.2017, 08:59

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu rosii si galusti de branza