Tocanita papricata de miel

de mihaelar63 in Oaie, 3 Mai 2014 | 3708 vizualizari

 

Tocanita aceasta este o varianta a papricasului de miel . Soacra mea care este unguroaica face un papricas de pui demential . Ce am preparat eu aici se apropie cel mai bine de gustul acela super .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg miel cu coaste
  • 3 linguri pasta ardei rosu
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita ,, eros pista ''-pasta ardei iute rosu
  • 1 lingur boia rosie de ardei
  • 1 ardei mare gras rosu
  • 2 linguri faina alba
  • 2 pahare lapte
  • 1 pahar smantana
  • 2 fire tarhon verde
  • 6 fire usturoi verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita papricata de miel:

  1. Portionati carnea de miel si prajiti in ulei pana se rumeneste .Sarati .
  2. Adaugati pasta de ardei , ardeiul rosu maruntit si amestecati .
  3. Adugati faina alaba si boiaua, tarhonul , amestecand in continuare .
  4. Turnati laptele ,amestecati si lasati la foc mic pana se patrunde carnea .
  5. La sfarsit adugati verdeturile tocate si smantana ,diluata cu putin sos cald .
  6. Serviti cu mamaliguta fierbinte .

TIPS-URI

1

Folositi din belsug verdeturi , doar acum este sezonul lor !!!

2

Ca si salata merege excelent salata verde sau cea de castraveti .

3

Mielul ,, a fost'' din rasa Suffolk o rasa pura englezeasca , de carne . Procentul de grasime este mic si gustul delicios , mai putin pregnant decat la rasele autohtone .L_am cumparat de la vecinul de unde avem gradina in Chei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita papricata de miel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de lemon cake, in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2064 puncte

Rocsi

1874 puncte

oanapl

1159 puncte

Gherca Daniela

1136 puncte

Bya Ralu

1124 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de miel cu carnati