Tocanita papricata de miel

de mihaelar63 in Oaie, 3 Mai 2014 | 4238 vizualizari

 

Tocanita aceasta este o varianta a papricasului de miel . Soacra mea care este unguroaica face un papricas de pui demential . Ce am preparat eu aici se apropie cel mai bine de gustul acela super .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg miel cu coaste
  • 3 linguri pasta ardei rosu
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita ,, eros pista ''-pasta ardei iute rosu
  • 1 lingur boia rosie de ardei
  • 1 ardei mare gras rosu
  • 2 linguri faina alba
  • 2 pahare lapte
  • 1 pahar smantana
  • 2 fire tarhon verde
  • 6 fire usturoi verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita papricata de miel:

  1. Portionati carnea de miel si prajiti in ulei pana se rumeneste .Sarati .
  2. Adaugati pasta de ardei , ardeiul rosu maruntit si amestecati .
  3. Adugati faina alaba si boiaua, tarhonul , amestecand in continuare .
  4. Turnati laptele ,amestecati si lasati la foc mic pana se patrunde carnea .
  5. La sfarsit adugati verdeturile tocate si smantana ,diluata cu putin sos cald .
  6. Serviti cu mamaliguta fierbinte .

TIPS-URI

1

Folositi din belsug verdeturi , doar acum este sezonul lor !!!

2

Ca si salata merege excelent salata verde sau cea de castraveti .

3

Mielul ,, a fost'' din rasa Suffolk o rasa pura englezeasca , de carne . Procentul de grasime este mic si gustul delicios , mai putin pregnant decat la rasele autohtone .L_am cumparat de la vecinul de unde avem gradina in Chei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita papricata de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MOKUSKA 1

04.05.2014, 10:28

iubim pasta de ardei rosu in orice.. super reteta

Panacris 1

04.05.2014, 10:53

tiby 1

04.05.2014, 16:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel