Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver

de gaby_duceag in Oaie, 14 Apr 2016 | 723 vizualizari

 

Ceva rapid si buuuun.
Cel putin asa au zis piticii mei, ca-i tare, tare bun :)
 

 

INGREDIENTE

  • carne de miel (eu am taiat de pe o pulpa)
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • ardei gras rosu
  • pentru marinada:
  • 30 ml ulei
  • 2 linguri sos de soia
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1/3 lingurita cimbru
  • 1/3 lingurita menta uscata
  • 2 foi dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver:

Pregateste carnea de miel. Tai-o bucatele numa' bune de bagat in bete de frigarui.


Pune-o in caserola pentru marinare Food Saver. Eu am pus si un ficat de miel :)


Amesteca intr-un bol uleiul, sosul de soia, codimentele uscate si zeama de lamaie.


Toarna peste carnea din caserola. Pune foile de dafin.


Misca usor caserola apoi pune capacul.


Roteste butonul in directia "vidare" si conecteaza caserola la aparatul de vidat Food Saver.


Videaza continutul din caserola repetand operatia de trei ori.


Pune caserola la rece pana pregatesti legumele.


Spala rosiile, ardeiul si curata ceapa.


Taie ceapa in patru si ardeiul in cuburi mari.


Pregateste betele de frigarui, inmoaiele in apa (astfel nu vor absorbi sucul carnii si nici nu se vor arde). Pune tigaia gril la foc.


Pune pe bete carne si legume, alternandu-le.


Pune-le in tigaie si da focul la mediu.


Lasa-le sa se pregateasca cate 3-4 minute pe fiecare parte.


Eu am pregatit la ele un sos de smantana cu usturoi, sare si marar.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

gaby_duceag 1

16.04.2016, 00:19

laura_n 1

19.04.2016, 10:33

De senzatie au iesit!

mihaelar63 1

19.04.2016, 16:42

Zic si eu ca piticii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie in vin rosu