Tocanita de berbecut cu leurda

de mihaelar63 in Oaie, 10 Apr 2017 | 1075 vizualizari

 

  Am preparat aceasta tocanita la Multicooker-ul Phillips. Nu am folosit ierburi- mirodenii. Am mizat pe carnea gustoasa si legumele de calitate.  Am pus ingredientele in interior si le-am lasat sa se pregateasca frumusel. In acest timp, m-am ocupat de alte parti administrative.
 

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg pulpa berbecut
  • 100 gr kaizer afumat -de casa
  • 3 cepe galbene
  • 3 bucati usturoi verde
  • 2 rosii
  • 2 tije telina verde Apio
  • 1 legatura leurda verde
  • 1 lingura pasta Kapia
  • 1 lingura untura porc proaspata
  • sare roz de Hymalaia
  • piper
  • faina de porumb pentru mamaliga
  • salata :
  • rosii 
  • ceapa rosie 
  • castraveti 
  • salata verde 
  • otet mere 
  • sare 
  • ulei masline 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de berbecut cu leurda:


  1. Legumele se curata si se spala.

  2. Carnea de berbecut se curata bine de de grasime si se taie cuburi mai marisoare [ oricum va scadea putin la preparare ].

  3. Maruntiti ceapa galbena.

  4. Se asaza ceapa in cuva aparatului de gatit cu carnea deasupra. Sarati.

  5. Maruntiti si telina, rosiile si usturoiul verde.

  6. Adugati-le peste carne, impreuna cu pasta de ardei kapia.

  7. Se pune si lingura de untura, o cana cu apa si se seteaza aparatul pe functia stew, timp de 45 minute.

  8. Dupa acest timp, am mai setat inca 45 minute de preparare [ am pus inca 1/2 cana cu apa ]. Am dorit sa fie bine patrunsa si moale carnea din tocanita.

  9. Pregatind mai indelungat si legumele, acestea s-au ,,topit'' si au format un sos delicios.

  10. Spalati leurda si o tocati fasii.

  11. In ultimele 10 minute de preparare, gustati si adugati sare daca este necesar. Piparati, puneti si leurda.

  12. Cu faina de porumb si sare, preparati o mamaliguta pentru garnitura.

  13. Noi am servit tocana de berbecut cu mamaliguta si salata.


Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Untura de porc proaspata va da un gust bun carnii de berbecut. Daca nu va place untura, puteti inlocui cu 2-3 linguri de ulei de masline sau floarea soarelui.

2

! Atentie la servit ! -Carnea de berbecut trebuie servita calda, chiar fierbinte. Se sleieste repede si nu este indicat sa se consume asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de berbecut cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

miki_a 1

12.04.2017, 06:19

Tare bună trebuie să fie!

aishwarya 1

13.04.2017, 12:30

Arata destul de bine

-Marius- 1

14.04.2017, 08:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel cu cartofi