Rasol de vita cu legume la cuptor

de Constelatialeu in Vita, 26 Oct 2015 | 1489 vizualizari

 

Nu sunt fan carne de vita, dar azi mi-au picat ochii pe niste rasoale, aratau tare bine si mi-am zis ca nu-i rau sa incerc...apropo, iubesc ciorba de vita, e un deliciu...

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de rasol feliat cca 500 g
  • 2 morcovi mai micuti
  • 1 pastarnat mic
  • 1 ceapa de apa mai maricica
  • 1 ardei capia rosu
  • 3 cartofi mai micuti
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • faina
  • catei de usturoi
  • rosii cu ardei conservate
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vita cu legume la cuptor:

Mai intai curatam legumele,ceapa o taiem solzisori, morcovul si pastranacul taiat rondele, ardeiul feliute potrivite. Punem pe foc o tigaie, o lasam sa se incinga adaugam ulei,nu foarte mult, adaugam legumele pregatite, le calim cca 10 min, apoi le asezam intr-un vas de yena. Peste legumele calite adaugam si rondele de cartof. Spalam rondelele de rasol, le uscam cu un servet. Separat amestecam putina faina cu sare, piper si cimbru, tavalim rasoalele prin faina si apoi le punem in tigaie si le rumenim pe ambele parti. Cand s-au rumenit le scotem si le asezam pe patul de legume, turnam vinul si apa, acoperim vasul cu hartie de copt. dam vasul la cuptorul preincalzit, cca 30 min la foc mare, apoi reducem focul la mediu si lasam la cuptor pentru 2 ore. Dupa doua ore, adaugam usturoiul taiat si rosiile cu ardei conservate. Acoperim din nou cu hartia de copt si mai lasam 20 min , dupa aceea scoatem hartia de copt si lasam inca 20 mni la cuptor. Servim cu orice fel de acritura..chiar si eu sunt buna pe post de acritura.....:D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

miki_a 1

27.10.2015, 09:22

Foarte bune!

Gherca Daniela 1

27.10.2015, 09:53

bun, bun!

Ksenya 1

27.10.2015, 10:19

buuuun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita "arta VIENEZA"