Rasol de vita cu legume la cuptor

de Constelatialeu in Vita, 26 Oct 2015 | 3490 vizualizari

 

Nu sunt fan carne de vita, dar azi mi-au picat ochii pe niste rasoale, aratau tare bine si mi-am zis ca nu-i rau sa incerc...apropo, iubesc ciorba de vita, e un deliciu...

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de rasol feliat cca 500 g
  • 2 morcovi mai micuti
  • 1 pastarnat mic
  • 1 ceapa de apa mai maricica
  • 1 ardei capia rosu
  • 3 cartofi mai micuti
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • faina
  • catei de usturoi
  • rosii cu ardei conservate
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vita cu legume la cuptor:

Mai intai curatam legumele,ceapa o taiem solzisori, morcovul si pastranacul taiat rondele, ardeiul feliute potrivite. Punem pe foc o tigaie, o lasam sa se incinga adaugam ulei,nu foarte mult, adaugam legumele pregatite, le calim cca 10 min, apoi le asezam intr-un vas de yena. Peste legumele calite adaugam si rondele de cartof. Spalam rondelele de rasol, le uscam cu un servet. Separat amestecam putina faina cu sare, piper si cimbru, tavalim rasoalele prin faina si apoi le punem in tigaie si le rumenim pe ambele parti. Cand s-au rumenit le scotem si le asezam pe patul de legume, turnam vinul si apa, acoperim vasul cu hartie de copt. dam vasul la cuptorul preincalzit, cca 30 min la foc mare, apoi reducem focul la mediu si lasam la cuptor pentru 2 ore. Dupa doua ore, adaugam usturoiul taiat si rosiile cu ardei conservate. Acoperim din nou cu hartia de copt si mai lasam 20 min , dupa aceea scoatem hartia de copt si lasam inca 20 mni la cuptor. Servim cu orice fel de acritura..chiar si eu sunt buna pe post de acritura.....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

miki_a 1

27.10.2015, 09:22

Foarte bune!

Gherca Daniela 1

27.10.2015, 09:53

bun, bun!

Ksenya 1

27.10.2015, 10:19

buuuun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si carne