Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie

de Bya Ralu in Vita, 10 Iun 2012 | 1687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de 1kg de carne tocata de vita+porc
  • salvie
  • 1 cutie de rosii cubulete
  • 1 ceasca de orez
  • 1 ceasca de vin alb
  • kaizer
  • 1 morcov.
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de marar
  • 2 verze potrivite
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie:

Varza daca este foarte sarata se lasa in apa rece timp de 4 ore.Se desface fiecare foaie de varza,se taie cotorul.Orezul se pune la calit in ulei de masline,impreuna cu morcovul ras si ceapa taiata marunt,se adauga piper si cateva frunze de ardei iute,se tropeste cu putin vin si se lasa putin la rece.Dupa care se adauga peste carnea tocata,se pune si mararul tocat marunt,se pune busuioc,piper,vegeta,putin cimbru si salvie.Se amesteca bine si se incepe prepararea sarmalelor.Intr-un ceaun se pune ulei de masline,se toaca varza pentru a acoperii fundul ceaunului si se aseaza fiecare sarmaluta formata.Deasupra se adauga tot asa putina varza tocata marunt,si cateva felii de kaizer.Se adauga foi de dafin,se pune vinul alb si cutia de rosii cubulete,in sosul format presaram putina scortisoara si mai adaugam frunze de ardei iute.Se acopera cu o folie si se baga la cuptor timp de 2-3 ore,se mai verifica intre timp si se mai completeaza cu apa daca mai e nevoie.Se serveste cu mamaliguta si smantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie-0
Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie-1
Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie-2
Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie-3
Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie-4
Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie-5
Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie-6

COMENTARII (27)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

12.06.2012, 21:24

iti multumesc mult ruxy!
simonica
cocolina

mihaelar63

mihaelar63 1

13.06.2012, 15:24

Interesant condimentate cu salvie

Bya Ralu

Bya Ralu 1

13.06.2012, 15:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!