Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie

de Bya Ralu in Vita, 10 Iun 2012 | 1783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de 1kg de carne tocata de vita+porc
  • salvie
  • 1 cutie de rosii cubulete
  • 1 ceasca de orez
  • 1 ceasca de vin alb
  • kaizer
  • 1 morcov.
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de marar
  • 2 verze potrivite
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie:

Varza daca este foarte sarata se lasa in apa rece timp de 4 ore.Se desface fiecare foaie de varza,se taie cotorul.Orezul se pune la calit in ulei de masline,impreuna cu morcovul ras si ceapa taiata marunt,se adauga piper si cateva frunze de ardei iute,se tropeste cu putin vin si se lasa putin la rece.Dupa care se adauga peste carnea tocata,se pune si mararul tocat marunt,se pune busuioc,piper,vegeta,putin cimbru si salvie.Se amesteca bine si se incepe prepararea sarmalelor.Intr-un ceaun se pune ulei de masline,se toaca varza pentru a acoperii fundul ceaunului si se aseaza fiecare sarmaluta formata.Deasupra se adauga tot asa putina varza tocata marunt,si cateva felii de kaizer.Se adauga foi de dafin,se pune vinul alb si cutia de rosii cubulete,in sosul format presaram putina scortisoara si mai adaugam frunze de ardei iute.Se acopera cu o folie si se baga la cuptor timp de 2-3 ore,se mai verifica intre timp si se mai completeaza cu apa daca mai e nevoie.Se serveste cu mamaliguta si smantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de vita si porc cu salvie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

12.06.2012, 21:24

iti multumesc mult ruxy!
simonica
cocolina

mihaelar63 1

13.06.2012, 15:24

Interesant condimentate cu salvie

Bya Ralu 1

13.06.2012, 15:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale dezechipate