Aripi de pui cu sos de usturoi si morcovi

de laylalala in Pui, 27 Iun 2010 | 4243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 gr morcovi, curatati si taiati betisoare
  • cateii de la o capatana de usturoi, decojiti 
  • 6 fire de ceapa verde, tocate
  • 1 frunza de dafin
  • 2 crengute de salvie
  • 3 crengute de cimbru
  • 2 crengute de lamaita
  • 3 cuisoare
  • 200 ml vin alb
  • 300 ml zeama de supa de pui
  • 1 kg aripi de pui
  • Sare de mare
  • 45 gr amidon alimentar dizolvat in 100 ml lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui cu sos de usturoi si morcovi:

Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie.Se adauga aripile si se prajesc cate 3-4 minute pe ambele parti apoi se scot si se pun deoparte.

Se adauga in tigaie morcovii, cateii de usturoi si ceapa verde si se calesc 5-6 minute, pana cand incep sa se inmoaie.Se adauga cuisoarele si se calesc cateva secunde pentru a-si elibera aroma.

Din foaia de dafin, salvia,cimbru si lamaita se face o legatura cu o ata apoi se aduga in tigaia cu legume.Se toarna peste legume vinul alb si supa de pui apoi se lasa sa fiarba 5 minute.Dupa aceea se adauga aripile, sare de mare dupa gust, se acopera tigaia si se lasa totul la fiert 30-35 minute, pana cand carnea si legumele s-au facut.

Dupa cele 30-35 minute, se inlatura capacul de pe tigaie, se scot verdeturile si se adauga amidonul dizolvat in lapte, amestecand pentru ca sosul sa se omogenizeze.Se lasa sa mai fiarba 2-3 minute pana cand sosul s-a ingrosat apoi se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui cu sos de usturoi si morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

cristinne 1

28.06.2010, 08:06

delicios arata!!!!!!

Ramonaky 1

28.06.2010, 13:27

foarte bune si eu vreau unalas si furcile la schimb

Julie 1

29.06.2010, 10:10

Bine arata! Bun este precis! De altfel ca tot ce faci tu! Las si eu furculitele binemeritate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii