Muschi de vita fraged

de laylalala in Vita, 14 Sep 2011 | 15380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de vita
  • 50 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 litru lapte
  • 1 morcov, curatat si taiat cubulete
  • 1 tija de patrunjel, curatata si taiata cubulete
  • 3 catei de usturoi, curatati
  • 5 frunze de salvie proaspata
  • 1 lingura de frunze proaspete de cimbru
  • 1 frunza de dafin
  • sare&piper, dupa gust
  • 40 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa rece
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita fraged:

1. Incinge cuptorul la 160°C.

2. Sareaza si pipereaza muschiul de vita apoi prajeste-l pe toate partile ,cate putin, in 50 gr unt si 2 linguri ulei de masline.

3. Aseaza muschiul de vita intr-un vas termorezistent, adauga legumele, ierburile aromate, sare si piper, dupa gust.Toarna laptele peste vita si legume. Acopera cu folie de aluminiu si da la cuptor 2 ore. Dupa cele doua ore, inlatura folia de aluminiu si mai da la copt inca 1 ora, intorcand carnea din cand in cand.

4. Scoate carnea de vita si infasoar-o in folie de aluminiu pana cand prepare sosul. Strecoara laptele din vas si pune-l intr-o cratita la fiert. Adauga amidonul si amesteca pana cand sosul incepe sa se ingroase putin.

5. Serveste carnea de vita cu sosul preparat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita fraged" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Anamaria7 1

15.09.2011, 08:36

ce bine arata

MIUTA 1

15.09.2011, 13:17

Mihaela11_jo 1

15.09.2011, 18:38

Foarte fin

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10850 puncte

Rux

Rux 9

10120 puncte

mirela0911

5400 puncte

Constelatialeu

4600 puncte

diaconta

4210 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!