Muschi de vita fraged

de laylalala in Vita, 14 Sep 2011 | 17834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de vita
  • 50 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 litru lapte
  • 1 morcov, curatat si taiat cubulete
  • 1 tija de patrunjel, curatata si taiata cubulete
  • 3 catei de usturoi, curatati
  • 5 frunze de salvie proaspata
  • 1 lingura de frunze proaspete de cimbru
  • 1 frunza de dafin
  • sare&piper, dupa gust
  • 40 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa rece
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita fraged:

1. Incinge cuptorul la 160°C.


2. Sareaza si pipereaza muschiul de vita apoi prajeste-l pe toate partile ,cate putin, in 50 gr unt si 2 linguri ulei de masline.


3. Aseaza muschiul de vita intr-un vas termorezistent, adauga legumele, ierburile aromate, sare si piper, dupa gust.Toarna laptele peste vita si legume. Acopera cu folie de aluminiu si da la cuptor 2 ore. Dupa cele doua ore, inlatura folia de aluminiu si mai da la copt inca 1 ora, intorcand carnea din cand in cand.


4. Scoate carnea de vita si infasoar-o in folie de aluminiu pana cand prepare sosul. Strecoara laptele din vas si pune-l intr-o cratita la fiert. Adauga amidonul si amesteca pana cand sosul incepe sa se ingroase putin.


5. Serveste carnea de vita cu sosul preparat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita fraged" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Anamaria7 1

15.09.2011, 08:36

ce bine arata

MIUTA 1

15.09.2011, 13:17

Mihaela11_jo 1

15.09.2011, 18:38

Foarte fin

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu ciuperci