Porc cu ceapa carmelizata

de laylalala in Mancaruri cu carne, 23 Mai 2010 | 1490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr ceapa curatata
  • 200 gr muschi file de porc
  • piper
  • sare
  • 20 gr unt
  • 2 lingurite zahar brun pudra
  • 50 ml supa de pui
  • ½ lingurita rozmarin macinat
  • ½ lingurita cimbru tocat
  • 1 lingurita otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu ceapa carmelizata:

Se taie fiecare ceapa in 6 bucati.Se pipereaza si se sareaza carnea dupa gust.

Se unge o tigaie cu putin ulei de masline.Se adauga 10 gr unt care se topeste la foc potrivit.Se prajeste carnea 3-5 minute pe fiecare parte pana se rumenste.Se aseaza pe o farfurie.

Se topeste restul de unt.Se caleste ceapa cu 1 lingurita zahar, aprox. 8 minute sau pana cand devine aurie si s-a caramelizat.Se amesteca des, desfacand bucatile de ceapa pe masura ce se prajesc.Se adauga supa si se fierbe aprox. 2 minute sau pana cand se evapora lichidul.

Se inglobeaza rozmarinul, cimbrul si restul de zahar.Se pune din nou carnea in tigaie si se stropeste cu otet.Se mai prajeste 4 minute sau pana cand zeama lasata de carne se limpezeste.

In loc de porc se poate folosi piept de pui sau curcan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu ceapa carmelizata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca