Salata Caesar

de laylalala in Pui, 7 Iul 2011 | 4095 vizualizari

 

Stiu … mi-am propus sa fac in fiecare zi cel putin un fel de mancare … ei bine nu am reusit, de vina este vremea asta aiurea : ba ploaie si frig ba canicula - ma face cam lenesa. Acum este prea cald desi ieri a fost frig si ploaie…asa ca de data asta am preparat un fel de mancare rapid si usor pentru o zi ca aceasta. Enjoy!

 

INGREDIENTE

  • 2 x piept de pui
  • 200 gr unt
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • sucul de la ½ lamiae
  • 200 gr iaurt
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 gr Parmesan + pentru servire
  • sare si piper, dupa gust
  • salata verde
  • paine prajita, cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Caesar:

1.       Taie pieptul de pui in felii egale, asezoneaza cu sare si piper apoi prajeste-l in unt. Dup ace s-a facut aseaza feliile de peipt de pui pe o farfurie acoperita cu hartie absorbanta (pentru a se scurge excesul de grasime.

2.       Intr-un vas amesteca usturoiul cu sucul de lamiae, uleiul de masline, iaurtul, parmesanul si sare&piper.

3.       Pentru asamblare, amesteca pieptul de pui cu salata si paine prajita, amesteca cu o parte din sos apoi serveste salata presarata cu parmesan si sos in plus daca doresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Caesar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,