Muschi de vita in unt cu sos simplu

de laylalala in Vita, 13 Iun 2011 | 5455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 gr unt
  • 4 bucati (a cate 1 cm grosime) muschi de vita
  • faina
  • Pentru sos
  • 100 ml vin alb
  • 500 ml supa de vita
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • coaja rasa de la ½ lamiae
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper
  • 40 gr faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita in unt cu sos simplu:

1. Incinge uleiul intr-o tigaie apoi adauga untul si lasa-l sa se topeasca.Intre timp da carnea prin faina.Prajeste carne ape ambele parti cate 2-3 minute.


2. Adauga in tigaia cu carne vinul alb si lasa sa fiarba 3-4 minute.Adauga supa de vita, usturoiul si coaja de lamiae. Acopera partial tigaia si lasa totul sa fiarba 50 minute, intorcand carnea din cand in cand.


3. Dupa cele 50 minute, scoate carnea si inveleste-o iar in folie de aluminiu.Dizolva faina in apa rece si adaug-o in sosul din tigaie, amestecand.Adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust.Lasa sosul sa se ingroase usor.


4. Serveste carnea cu sos si cartofi piure cu unt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita in unt cu sos simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

nadina73 1

28.06.2011, 23:45

La multi ani!

laylalala 1

28.06.2011, 23:48

multumesc mult azi implinesc 18 ani sunt majora

adry88 1

03.07.2011, 12:52

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la cuptor