Costita de vitel cu cartofi la cuptor

de Mariuka in Vita, 2 Feb 2012 | 7839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg costita de vitel
  • 1,5 kg cartofi
  • 250 ml suc de rosii 
  • sare 
  • piper
  • boia
  • cimpru 
  • foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de vitel cu cartofi la cuptor:

Costita se spala si se portioneaza, dupa care se aseaza intr-o tava mare de aragaz. Se asezoneaza cu sare, piper si cimpru. Se pun foile de dafin si sucul de rosii si se mai adauga apa cat este nevoie pentru a fierbe carnea. 

Se da la cuptor invelita in folie de aluminiu si se verifica din cand in cand daca este fiarta si se intoarce. 

Cand este aproape gata de fiert se adauga cartofii, care se asezoneaza cu sare si boia si se da din nou tava la cuptor. Peste 10-15 min se verifica si se intorc cartofii si se lasa tava fara folie. 

Se mai lasa vreo 15 min si este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de vitel cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lau 1

03.02.2012, 08:46

vin la masa

Mariuka 1

03.02.2012, 12:01

Va poftesc pe toate la masa ... la urmatoarea; asta s-a terminat

Bya Ralu 1

03.02.2012, 14:37

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure