Costita de vitel cu cartofi la cuptor

de Mariuka in Vita, 2 Feb 2012 | 3678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg costita de vitel
  • 1,5 kg cartofi
  • 250 ml suc de rosii 
  • sare 
  • piper
  • boia
  • cimpru 
  • foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de vitel cu cartofi la cuptor:

Costita se spala si se portioneaza, dupa care se aseaza intr-o tava mare de aragaz. Se asezoneaza cu sare, piper si cimpru. Se pun foile de dafin si sucul de rosii si se mai adauga apa cat este nevoie pentru a fierbe carnea.


Se da la cuptor invelita in folie de aluminiu si se verifica din cand in cand daca este fiarta si se intoarce.


Cand este aproape gata de fiert se adauga cartofii, care se asezoneaza cu sare si boia si se da din nou tava la cuptor. Peste 10-15 min se verifica si se intorc cartofii si se lasa tava fara folie.


Se mai lasa vreo 15 min si este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de vitel cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

03.02.2012, 08:46

vin la masa

Mariuka 1

03.02.2012, 12:01

Va poftesc pe toate la masa ... la urmatoarea; asta s-a terminat

Bya Ralu 1

03.02.2012, 14:37

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi in crusta de malai