Sufleu cu piept de pui

de laylalala in Pui, 30 Iun 2011 | 16350 vizualizari

 

Deoarece in ziua cand am preparat acest sufleu am fost foarte ocupata cu Tortul Mickey Mouse eram sigura ca nu voi mai face ceva fel de mancare. Dar apoi mi-am amintit ca mi-a ramas niste umplutura de la ce am folosit-o la Ravioli asa ca i-am mai adaugat 4 galneusuri si 4 albusuri batute spuma, am uns 4 vase individuale cu unt, am turnat compozitia in ele, am bagat la cuptor iar treaba era gata ! A fost rapid dar rezultatul a fost gustos. Enjoy!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr piept de pui, fiert
  • 2 rosii, decojite si tocate
  • 1 tija de ceapa verde, tocata
  • 50 gr crema de branza
  • 1 lingurita cimbru, tocat
  • sare si piper, dupa gust
  • 30 gr pesmet
  • 4 oua, separate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu piept de pui:

1.       Incinge cuptorul la 200°C. Unge cu unt  4 vase individuale termorezistente.

2.       Pentru umplutura, adauga in blender toate ingredientele  in afara de albusuri. Se pulseaza pana cand se maruntesc bine ingredientele si sed omogenizeaza compozitia.Albusuri se bat spuma cu putina sare apoi se inglobeaza, cu spatula, in compozitia precedenta. Imparte comozitia de sufleu in cele 4 vase si se da la copt 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava cu nuca

de RODIMUR 8

ieri la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 1

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

Reteta de briose cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 7

pe 21.09 la 23:18

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui