Sufleu cu piept de pui

de laylalala in Pui, 30 Iun 2011 | 17951 vizualizari

 

Deoarece in ziua cand am preparat acest sufleu am fost foarte ocupata cu Tortul Mickey Mouse eram sigura ca nu voi mai face ceva fel de mancare. Dar apoi mi-am amintit ca mi-a ramas niste umplutura de la ce am folosit-o la Ravioli asa ca i-am mai adaugat 4 galneusuri si 4 albusuri batute spuma, am uns 4 vase individuale cu unt, am turnat compozitia in ele, am bagat la cuptor iar treaba era gata ! A fost rapid dar rezultatul a fost gustos. Enjoy!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr piept de pui, fiert
  • 2 rosii, decojite si tocate
  • 1 tija de ceapa verde, tocata
  • 50 gr crema de branza
  • 1 lingurita cimbru, tocat
  • sare si piper, dupa gust
  • 30 gr pesmet
  • 4 oua, separate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu piept de pui:

1.       Incinge cuptorul la 200°C. Unge cu unt  4 vase individuale termorezistente.

2.       Pentru umplutura, adauga in blender toate ingredientele  in afara de albusuri. Se pulseaza pana cand se maruntesc bine ingredientele si sed omogenizeaza compozitia.Albusuri se bat spuma cu putina sare apoi se inglobeaza, cu spatula, in compozitia precedenta. Imparte comozitia de sufleu in cele 4 vase si se da la copt 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute aromate la cuptor