Rulada din piept de curcan cu pesto

de laylalala in Curcan, 28 Noi 2010 | 3263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita ulei de masline cu busuioc
  • 1 piept de curcan, fara piele si os
  • 1-2 linguri Pesto Rosso
  • 1-2 linguri Pesto (cu busuioc)
  • 500 gr rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan cu pesto:

Incinge cuptorul la 200˚C. Unge un vas termorezistent cu 1 lingurita ulei de masline cu busuioc.

Pieptul de curcan se bate pana cand ajunge la grosimea de aprox. 1 cm. Se unge o parte cu pesto Rosso, se acopera cu folie alimentara apoi se intoarce pe cealalata parte. Se unge apoi cu Pesto cu busuioc si se ruleaza, prinzandu-l cu scobitori sau ata.

Se aseaza rulada in vasul pregatit iar langa el se aseaza rosiile cherry. Se da la copt 45-50 minute, intorcand rulada la jumatatea timpului de coacere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan cu pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Printzu 1

03.12.2010, 15:52

da ... arata foarte bine ... dar la acest curcan i-ar prinde bine o tenta de sos..... dar bv arata excelent

marcela1979 1

03.12.2010, 16:46

Sylvia 1

03.12.2010, 17:05

wow ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu piept de curcan