Rulada din piept de curcan cu pesto

de laylalala in Curcan, 28 Noi 2010 | 3133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita ulei de masline cu busuioc
  • 1 piept de curcan, fara piele si os
  • 1-2 linguri Pesto Rosso
  • 1-2 linguri Pesto (cu busuioc)
  • 500 gr rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan cu pesto:

Incinge cuptorul la 200˚C. Unge un vas termorezistent cu 1 lingurita ulei de masline cu busuioc.

Pieptul de curcan se bate pana cand ajunge la grosimea de aprox. 1 cm. Se unge o parte cu pesto Rosso, se acopera cu folie alimentara apoi se intoarce pe cealalata parte. Se unge apoi cu Pesto cu busuioc si se ruleaza, prinzandu-l cu scobitori sau ata.

Se aseaza rulada in vasul pregatit iar langa el se aseaza rosiile cherry. Se da la copt 45-50 minute, intorcand rulada la jumatatea timpului de coacere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan cu pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Printzu 1

03.12.2010, 15:52

da ... arata foarte bine ... dar la acest curcan i-ar prinde bine o tenta de sos..... dar bv arata excelent

marcela1979 1

03.12.2010, 16:46

Sylvia 1

03.12.2010, 17:05

wow ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fajita cu carne de curcan