Rulada din piept de curcan cu pesto

de laylalala in Curcan, 28 Noi 2010 | 4305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita ulei de masline cu busuioc
  • 1 piept de curcan, fara piele si os
  • 1-2 linguri Pesto Rosso
  • 1-2 linguri Pesto (cu busuioc)
  • 500 gr rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan cu pesto:

Incinge cuptorul la 200˚C. Unge un vas termorezistent cu 1 lingurita ulei de masline cu busuioc.

Pieptul de curcan se bate pana cand ajunge la grosimea de aprox. 1 cm. Se unge o parte cu pesto Rosso, se acopera cu folie alimentara apoi se intoarce pe cealalata parte. Se unge apoi cu Pesto cu busuioc si se ruleaza, prinzandu-l cu scobitori sau ata.

Se aseaza rulada in vasul pregatit iar langa el se aseaza rosiile cherry. Se da la copt 45-50 minute, intorcand rulada la jumatatea timpului de coacere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan cu pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Printzu 1

03.12.2010, 15:52

da ... arata foarte bine ... dar la acest curcan i-ar prinde bine o tenta de sos..... dar bv arata excelent

marcela1979 1

03.12.2010, 16:46

Sylvia 1

03.12.2010, 17:05

wow ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

Perisoare din piept de pui cu marar

pe 16.06 la 13:11

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut cu fructe