Rulada de foietaj cu curcan

de laylalala in Curcan, 10 Ian 2011 | 4992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • 400 gr aluat foitaj
  • 200 gr crema de branza cu verdeata
  • 100 gr parmesan ras
  • 100 gr Cheddar ras
  • 1 ou
  • 400 gr rosii cherry coapte, injumatatite
  • ulei de masline cu aroma de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de foietaj cu curcan:

1. Incinge cuptorul la 180˚C.


2. Taie pieptul de curcan in jumatate apoi unge jumatatile cu 2-3 linguri ulei de masline.Pentru umplutura, amesteca crema de branza cu parmesan, Cheddar si ou. Inglobeaza rosiile cherry, amestecand usor.


3. Taie foaia de aluat in jumatate apoi unge jumatatile cu umplutura. Aseaza intr-un capat, nu prea aproape de margine, pieptul de pui si ruleaza. Unge cele doua rulade cu ou batut. Da-le la copt 1h – 1h 20 minute pana cand carnea s-a patruns.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de foietaj cu curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Crista_Luca 1

10.01.2011, 13:47

nu mai pot de foame deja ...salivez

Ina 1

10.01.2011, 19:42

bucatareasa harnica si frumoasa!

mamaieelena 1

10.01.2011, 22:52

bun arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la gratar cu cuscus