leoflori

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 03.06.2009

RETETE71
PRIETENI13
Retete / Aperitive / Garnituri

Sufleu de conopida si pui

In Aperitive / Garnituri la 19 Apr 2010

Pieptul de pui se fierbe, conopida se fierbe cca 10 minute in apa clocotita cu sare, usturoiul se taie marunt-marunt, cascavalul se da pe razatoarea mare.  Conopida fiarta se lasa sa se scurga bine apoi  galbenusurile se amesteca cu conopida, puiul taiat bucatele, smantana, o...

Torta Pasqualina

In Aperitive / Garnituri la 18 Apr 2010

pt. aluat  : amestec untul + sare+ iaurt+ ou+ galbenus. Adaug si faina care fost in prealabil amestecata cu praful de copt si framant bine. Aluatul il invelim in folie de plastic si il dam la frigider pt. 1 ora. Umplutura :  spalam spanacul bine.  Il fierbem 15-20 minute, il...

Coronita sarata

In Aperitive / Garnituri la 14 Aug 2009

Se amesteca ingredientele pt. aluat si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Apoi se intinde foaie de forma unui dreptunghi, se unge cu unt topit, se aseaza feliile de kaiser, sunca si se presara cascavalul. Se ruleaza, se lipesc marginile cu degetele inmuiate in apa. Se pune cu...

Tarta cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 13 Iul 2009

Se prepara un aluat din 250 gr. branza + 150 gr. iaurt + 200-250 faina + varf sare + 1 ou. Se mai presara faina pana nu se mai lipeste de mana. Se framanta si se formeaza un aluat ce se intinde in tava (am folosit tava de tort de 22 cm)Se coace cca 15-20 minute la foc mediu. Ceapa si...

Cuburi de quiche de pui

In Aperitive / Garnituri la 10 Iul 2009

Batem   ouale bine, adaugam smantana, cascavalul, concentratul de rosii diluat, ceapa, sarea, piperul, busuiocul   si amestecam bine. Intr-o tava unsa bine, punem jumatate din compozitie (1). Presaram carnea de pui fiarta si maruntita(2) si turnam restul compozitiei(3)....

Muffins picante

In Aperitive / Garnituri la 4 Iul 2009

Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Frecam si galbenusurile si peste ele adaugam branza de vaci, untul si omogenizam bine. Se adauga si faina amestecata cu praful de copt, cascavalul si albusurile batute spuma. La sfarsit adaugam maslinele taiate bucatele mici, sare si piper. Se...

Quiche cu ton

In Aperitive / Garnituri la 30 Iun 2009

se bat ouale, se adauga parmezanul, smantana, busuiocul si la urma concentratul de rosii, sare,piper, se omogenizeaza bine. intr-o tava unsa bine cu ulei se toarna jumatate din cantitatea de oua batute, se  pune si tonul scurs bine si peste el restul compozitiei de oua. se coace cca...

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 9 Iun 2009

Se poate servi cu smantana deasupra. Se poate folosi salam in loc de cabanos. Acesta din urma este insa mai picant si mai gustos. Se poate folosi bineinteles o tava de chec obisnuita, dar aceasta rotunda (bundt pan) e mai aspectoasa. SAU Am facut alt chec, urmand aceeasi reteta...

Carnaciori in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 5 Iun 2009

Dezghetam foaia de aluat, intindem pe suprafata infainata, taiem fasii. Eu am mai intins putin fasiile cu sucitorul. Rulam fiecare carnacior in fasie astfel incat sa fie acoperit de la un capat la celalalt. Punem in tava, ungem cu ou batut si presaram susan. Coacem in cuptorul incins...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]