Carnaciori in foietaj

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2009 | 23945 vizualizari

 

Mini-gustare rapida ...

 

INGREDIENTE

  • 6 carnaciori (pot fi si picanti sau cei mici de bere si atunci punem mai multi)
  • 1/2 pachet aluat foietaj
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:


Dezghetam foaia de aluat, intindem pe suprafata infainata, taiem fasii.

Eu am mai intins putin fasiile cu sucitorul.

Rulam fiecare carnacior in fasie astfel incat sa fie acoperit de la un capat la celalalt.

Punem in tava, ungem cu ou batut si presaram susan.

Coacem in cuptorul incins tare, cca 20-25 minute la foc mediu, fara sa deschidem usa cuptorului in primele 15 minute.

Se fac rapid si sunt perfecti pt. o gustare usoara, langa o bere (sau 2?).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Roda 1

05.06.2009, 19:00

Ai dreptate, se prepara rapid si sunt foarte gustosi.

leoflori 1

05.06.2009, 22:43

Multam,Roda!

mihaelar63 1

12.01.2010, 12:58

pai merg orcand chiar la micul dejun !

la favorite cu ei !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Terina de ficat cu sos de afine