Quiche cu ton

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2009 | 3584 vizualizari

 

reteta simpla si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 gr. ton in sos natur maruntit
  • 20 cl. smantana lichida
  • 2 linguri parmezan ras
  • ulei de masline
  • 1/2 lingura busuioc
  • sare,piper
  • 1 lingurita concentrat de rosii diluat cu putina apa
  • 50 gr. branza rasa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu ton:

se bat ouale, se adauga parmezanul, smantana, busuiocul si la urma concentratul de rosii, sare,piper, se omogenizeaza bine.


intr-o tava unsa bine cu ulei se toarna jumatate din cantitatea de oua batute, se pune si tonul scurs bine si peste el restul compozitiei de oua.


se coace cca 40-45 minute.


se scoate tava, se presara branza rasa si se da iar la cuptor, sub gratar si se tine pana se coloreaza.


se serveste atat cald cat si rece alaturi de salata



reteta preluata din cartea "Mananc, slabesc si ma mentin"

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

leoflori 1

02.07.2009, 10:06

cumpara, dar n-are buline! de fapt n-are nici o poza! serios, e buna reteta!

Oana 1

02.07.2009, 15:33

Iamiiii, ce bunatate!!! Trec reteta la favorite...Doamne, ce lista lunga am de facut Conserva cu ton am in frigider, dar n-am smantana...

leoflori 1

02.07.2009, 17:38

. hai, ca nu-i asa complicata, mai modifici "din mers", doar nu trebuie sa pui fix parmezan si smantana lichida....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu tarhon si chiftelute