Muffins picante

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2009 | 4480 vizualizari

 

Sunt pentru regimul Montignac dar pot fi usor adaptate

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 Linguri unt
  • 200 gr. branza vaci 0% grasime
  • 130 gr. cascaval ras
  • 140 gr. faina de soia
  • 1 pliculet praf de copt
  • 5 masline fara samburi
  • sare,
  • piper
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins picante:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Frecam si galbenusurile si peste ele adaugam branza de vaci, untul si omogenizam bine. Se adauga si faina amestecata cu praful de copt, cascavalul si albusurile batute spuma. La sfarsit adaugam maslinele taiate bucatele mici, sare si piper.
Se pune compozitia in forme de muffins, se umplu formele si se coc la 175 grade C cca 35 minute (sau proba scobitorii)
Pentru reteta obisnuita se inlocuieste faina de soia cu faina alba de grau.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Oana 1

05.07.2009, 16:02

Mama, ce bine arata! 5 furculite de la mine

leoflori 1

05.07.2009, 21:11

multam, Oana, ti le ofer pe toate!

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:38

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti aperitiv, cu sunca presata si cascaval