Muffins picante

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2009 | 2407 vizualizari

 

Sunt pentru regimul Montignac dar pot fi usor adaptate

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 Linguri unt
  • 200 gr. branza vaci 0% grasime
  • 130 gr. cascaval ras
  • 140 gr. faina de soia
  • 1 pliculet praf de copt
  • 5 masline fara samburi
  • sare,
  • piper
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins picante:




Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Frecam si galbenusurile si peste ele adaugam branza de vaci, untul si omogenizam bine. Se adauga si faina amestecata cu praful de copt, cascavalul si albusurile batute spuma. La sfarsit adaugam maslinele taiate bucatele mici, sare si piper.

Se pune compozitia in forme de muffins, se umplu formele si se coc la 175 grade C cca 35 minute (sau proba scobitorii)


Pentru reteta obisnuita se inlocuieste faina de soia cu faina alba de grau.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Oana 1

05.07.2009, 16:02

Mama, ce bine arata! 5 furculite de la mine

leoflori 1

05.07.2009, 21:11

multam, Oana, ti le ofer pe toate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza sarata