merion35

1

Bucataras
incepator

Satu Mare

Bucataras din 08.10.2012

RETETE4
PRIETENI6
Retete

Piscotel cu fantezie

In Torturi la 9 Oct 2012

Punem gelatina intr o canita cu 100 ml apa deoparte sa se hidrateze. Ouale se despart. Galbenusul se adauga la branza  impreuna cu esentele, coaja de lamaie si 2 linguri de zahar si se omogenizeaza. Albusul se bate cu un strop de sare pana se intareste. Se adauga celelalte 2 linguri de zahar...

Piscotele de casa-babapiskota.

In Prajituri la 9 Oct 2012

Se prepara exact ca un pandispan! Ouale se separa, galbenusurile le amestecam cu 2 treimi din zahar, plicul de vanilie, esentele,pana ce devine o crema pufoasa si alba. Albusurile se bat cu un strop de sare pana devine tari apoi adaugam restul de zahar si batem mai departe. Faina se amesteca...

Paine a la Suby (2) (coapta in cuptor)

In Piine la 8 Oct 2012

Se pun in galetica 450 ml apa calduta, 6 linguri ulei ,2 lingurite sare ,150 gr faina de cozonac(000), 650 gr faina simpla(480 sau 650), 2 linguri de fulgi de cartofi, 2 lingurite de zahar si 40 gr drojdie proaspata. Se pune galetica in aparat se programeaza pe programul 6 (framantare). Cand...

Paine a la Suby (in aparat de copt paine)

In Piine la 8 Oct 2012

Punem in galetica 340ml apa calduta,4.5 linguri ulei,1.5 lingurite sare,150gr faina cozonac(000),450gr faina simpla(650),1.5 lingurite zahar, 30 gr drojdie proaspata si 2 linguri de fulgi de cartofi. Punem galetica in aparat si reglam pe programul 1,greutatea 1000 gr si culoarea dorita....

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 09.10.2012

Piscotel cu fantezie

publicat la 09.10.2012

Piscotele de casa-babapiskota.

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Vrei sa mai postezi o reteta, dar ti-e lene s-o prepari.

 
 
 
Retete preferate
Cartofi Hasselback

Voturi:50

Halvita

Voturi:31

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]