Prajitura Rudy

de miremirc in Prajituri, 25 Feb 2011 | 36873 vizualizari

 

by Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • Foi:
  • 400 g faina,
  • 250 g unt,
  • 150 g zahar,
  • 1 galbenus,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 2 lg cacao
  • Crema :
  • 750 g branza de vaci,
  • 3 oua,
  • 3 plicuri zahar vanilat,
  • 250 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Ptr. foi : amestecam faina, praful de copt si cacao, zaharul si pliculetul de zahar vanilat, apoi incorporam galbenusul de ou si untul moale si framantam cu mana pana ce obtinem un aluat gras din care formam 2 bulgari pe care ii invelim in folie alimentara si ii asezam in congelator pana facem crema;


Ptr.crema : intr-un castron mixam albusurile spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat apoi il turnam peste branza amestecata bine cu galbenusurile de ou.


Asamblare : bulgar 1 ras pe razatoarea mare-crema de branza-bulgar 2 ras pe razatoarea mare si punem tava (cu dim. 22x30 cm) in cuptor ptr 40-50 minute;facem testul cu scobitoarea.Dupa ce s-a copt presaram zahar pudra cu aroma de vanilie.


delicioasa prajitura !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Criss 1

26.02.2013, 05:31

Foarte buna, si eu am facut-o cu ceva timp in urma.

babi5 1

26.08.2013, 21:31

alisss 1

27.08.2013, 18:16

eu am folosit o branza tip ricotta si a iesit super,multumesc pt minunata reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de zahar ars si crema de ness