28_andreea

1

Bucataras
incepator

timisoara

Bucataras din 29.10.2010

RETETE14
PRIETENI2
Retete / Dulciuri

Bomboane Raffaello

In Dulciuri la 3 Feb 2011

intr-un caston se pun toate ingredientele cu exceptia a 50 gr nuca de cocos si se framanta bine pana se obtine o compozitie omogena. Se da castronul la frigider ptr 30 min. Se scoate si se fac bilute de marime potrivita si se tavalesc prin nuca de cocos pusa deoparte.

Tarta ruseasca

In Prajituri la 6 Ian 2011

Intr-un castron se pun toate ingredientele pentru blat si se framanta bine.Se infasoara in folie si se da la rece 30 min. Ptr crema se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu branza, iaurtul, praful de budinca si coaja de lamaie. Albusurile se bat spuma cu zahar si se adauga la crema....

Bilute de cocos cu visine

In Prajituri la 4 Dec 2010

Ingredientele le punem într-un vas si se amesteca pana la omogenizare.din aceasta compozitie facem bilute in mijlocul carora punem cate o visina fara sambure.la sfarsit se tavalesc prin nuca de cocos.

Bilute de biscuiti

In Prajituri la 4 Dec 2010

se macina biscuitii si se pun intr-un castron.se adauga cacaua.laptele se fierbe si se amesteca cu zaharul si margarina si cu zaharul vanilinat.se toarna fierbinte peste biscuitii macinati.cand s-a racit compozitia se adauga cafeaua fiarta si racita si esenta de rom.se fac bilute din compozitie...

Fantezie de vara

In Prajituri la 19 Noi 2010

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu margarina.Compozitia se pune intr-o tava dreptunghiulara(sau patrata)tapetata cu hartie de copt. Se taie nectarinele in patru si se scoate samburele.Se calesc intr-o cantitate mica de apa cca 5 min.Se spala afinele si se lasa la...

Prajitura cu piersici si bezea

In Prajituri la 19 Noi 2010

Se freaca bine untul cu zaharul,galbenusurile si smantana.Se adauga zeama de lamaie,faina si se amesteca bine.Se framanta bine,se intinde o foaie si se aseaza in tava unsa cu unt. Cand este pe jumatate coapta, se scoate tava, se pun repede piersicile desfacute in jumatati, cu partea taiata in...

Fantezie exotica

In Torturi la 19 Noi 2010

Pentru blat, se bat galbenusurile cu fructoza si cu untul moale. Se adauga cacao,esenta de rom, laptele si faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Se toarna in forma de copt tapetata cu hartie de copt si se lasa in cuptorul incins cam 30 min la foc potrivit. Pentru crema de jeleu...

Tort ying yang

In Torturi la 19 Noi 2010

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu margarina.Se tapeteaza o forma de tort de 26 cm cu hartie de copt si se aseaza compozitia de biscuiti.Se da la frigider. Se prepara cremele,cu cate 100 ml frisca si 150 ml lapte,conform indicatiilor de pe ambalaj.Pe blat se aseaza un rand de crema...

Tort mascarpone cu fructe de padure

In Torturi la 19 Noi 2010

Pentru blat se zdrobesc biscuitii.Se incinge cuptorul la 200 C.Se unge cu unt fundul unei forme de tort (26 cm).Se topeste ciocolata cu untul in bain-marie. Se separa ouale,albusurile se bat spuma.Galbenusurile se bat cu zahar.Se toarna ciocolata topita si biscuitii.Deasupra se pun...

Rulada cu fructe

In Prajituri la 19 Noi 2010

Se amesteca galbenusurile cu zahar.Se adauga faina si ciocolata rasa si se amesteca in continuare,la sfarsit se adauga si albusurile batute spuma si se amesteca usor.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit 15 min.Nu trebuie sa se coaca prea tare ca...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 16.02.2014

choux a la creme

publicat la 16.02.2014

Jumari de casa

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Sunteţi sportiv şi o să alergaţi puţin în dimineaţa asta. Sper să scoateţi un timp bun, pentru că domnul cu bâta vine puternic din spate.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]