Tort ying yang

de 28_andreea in Torturi, 19 Noi 2010 | 1702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 gr margarina RAMA
  •  200 gr biscuiti de cacao
  •  300 ml lapte
  • 200 frisca
  • 1 plic praf de crema "Mousse au chocolat"
  • 1 plic praf de crema "Mousse a la vanille"
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ying yang:

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu margarina.Se tapeteaza o forma de tort de 26 cm cu hartie de copt si se aseaza compozitia de biscuiti.Se da la frigider.
Se prepara cremele,cu cate 100 ml frisca si 150 ml lapte,conform indicatiilor de pe ambalaj.Pe blat se aseaza un rand de crema alba,una neagra,si tot asa pana se termina cremele.Se da tortul la frigider cel putin 3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ying yang" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tort ying yang-0
Tort ying yang-1
Tort ying yang-2
Tort ying yang-3
Tort ying yang-4
Tort ying yang-5
Tort ying yang-6
Tort ying yang-7
Tort ying yang-8

COMENTARII (2)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

19.11.2010, 16:35

nadina73

nadina73 1

20.11.2010, 01:01

ce fel de crema este?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!