Tort cu iaurt si fructe de padure

de Oana in Torturi, 20 Aug 2011 | 10945 vizualizari

 

Fructele de padure sunt o minunatie! Le ador!

 

INGREDIENTE

  • 200 g capsuni
  • 200 g zmeura
  • 200 g afine
  • 200 g branza de vaci grasa sau ricotta
  • 200 g iaurt cremos
  • 250 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar brun
  • un plic gelatina
  • un plic tort gelee
  • piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt si fructe de padure:

Fructele se spala si se lasa la scurs. Gelatina se hidrateaza cu cateva linguri de apa rece si se lasa sa se umfle putin.


Capsunile si zmeura se mixeaza cu blenderul impreuna cu zaharul pana se obtine un piure fin. Se pune apoi pe foc pana ajunge la punctul de fierbere si se topeste zaharul. Se ia craticioara de pe foc si se amesteca cu gelatina, pana se topeste si se incorporeaza. Se pune craticioara la racit in apa rece.


Se asaza piscoturile intr-o forma de tort, la baza si pe margini.


Branza de vaci si iaurtul se mixeaza cu piureul de fructe rece, apoi totul se amesteca cu frisca batuta bine. Crema obtinuta se toarna in forma de tort. Se pune la frigider. Dupa o ora-doua se scoate tortul si se asaza deasupra afinele, apoi jeleul preparat dupa intructiunile de pe plic. Se pune iar la rece 3-4 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Teo 1

22.08.2011, 22:33

racoritor, mananci si tot ai mai manca!

Oana 1

23.08.2011, 09:04

Asa e!

LidiaChivu 1

13.03.2014, 22:06

Un tort de nota 10! Felicitari!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de zahar ars