Tort cu iaurt si fructe de padure

de Oana in Torturi, 20 Aug 2011 | 12489 vizualizari

 

Fructele de padure sunt o minunatie! Le ador!

 

INGREDIENTE

  • 200 g capsuni
  • 200 g zmeura
  • 200 g afine
  • 200 g branza de vaci grasa sau ricotta
  • 200 g iaurt cremos
  • 250 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar brun
  • un plic gelatina
  • un plic tort gelee
  • piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt si fructe de padure:

Fructele se spala si se lasa la scurs. Gelatina se hidrateaza cu cateva linguri de apa rece si se lasa sa se umfle putin.


Capsunile si zmeura se mixeaza cu blenderul impreuna cu zaharul pana se obtine un piure fin. Se pune apoi pe foc pana ajunge la punctul de fierbere si se topeste zaharul. Se ia craticioara de pe foc si se amesteca cu gelatina, pana se topeste si se incorporeaza. Se pune craticioara la racit in apa rece.


Se asaza piscoturile intr-o forma de tort, la baza si pe margini.


Branza de vaci si iaurtul se mixeaza cu piureul de fructe rece, apoi totul se amesteca cu frisca batuta bine. Crema obtinuta se toarna in forma de tort. Se pune la frigider. Dupa o ora-doua se scoate tortul si se asaza deasupra afinele, apoi jeleul preparat dupa intructiunile de pe plic. Se pune iar la rece 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Oana 1

23.08.2011, 09:04

Asa e!

LidiaChivu 1

13.03.2014, 22:06

Un tort de nota 10! Felicitari!

CretuValentina 1

10.06.2019, 20:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

pe 26.11 la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

pe 26.11 la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

pe 26.11 la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

pe 26.11 la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cacao