Prajitura cu piersici si bezea

de 28_andreea in Prajituri, 19 Noi 2010 | 7353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 200 gr unt sau margarina RAMA,
  • 4 galbenusuri,
  • 120 gr zahar pudra,
  • 1 lingurita zeama de lamaie,
  • 1 lingura smantana,
  • 1 kg piersici (se pot folosi si din compot)
  • Bezea:
  • 300 gr zahar,
  • 4 albusuri

Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si bezea:

Se freaca bine untul cu zaharul,galbenusurile si smantana.Se adauga zeama de lamaie,faina si se amesteca bine.Se framanta bine,se intinde o foaie si se aseaza in tava unsa cu unt. Cand este pe jumatate coapta, se scoate tava, se pun repede piersicile desfacute in jumatati, cu partea taiata in sus, se toarna albusurile batute spuma cu zaharul si se da din nou la cuptor sa se mai coaca la foc mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si bezea" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si afine