Prajitura cu piersici si bezea

de 28_andreea in Prajituri, 19 Noi 2010 | 7210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 200 gr unt sau margarina RAMA,
  • 4 galbenusuri,
  • 120 gr zahar pudra,
  • 1 lingurita zeama de lamaie,
  • 1 lingura smantana,
  • 1 kg piersici (se pot folosi si din compot)
  • Bezea:
  • 300 gr zahar,
  • 4 albusuri

Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si bezea:

Se freaca bine untul cu zaharul,galbenusurile si smantana.Se adauga zeama de lamaie,faina si se amesteca bine.Se framanta bine,se intinde o foaie si se aseaza in tava unsa cu unt. Cand este pe jumatate coapta, se scoate tava, se pun repede piersicile desfacute in jumatati, cu partea taiata in sus, se toarna albusurile batute spuma cu zaharul si se da din nou la cuptor sa se mai coaca la foc mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Ligia Bxl 1

19.11.2010, 16:15

pare a fi foarte bun,i-mi plac piersicile

MotanLaOale 1

19.11.2010, 16:38

Rocsi 1

19.11.2010, 18:36

buna o mai fi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de vanilie si frisca