Prajitura cu piersici si bezea

de 28_andreea in Prajituri, 19 Noi 2010 | 5958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 200 gr unt sau margarina RAMA,
  • 4 galbenusuri,
  • 120 gr zahar pudra,
  • 1 lingurita zeama de lamaie,
  • 1 lingura smantana,
  • 1 kg piersici (se pot folosi si din compot)
  • Bezea:
  • 300 gr zahar,
  • 4 albusuri

Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si bezea:

Se freaca bine untul cu zaharul,galbenusurile si smantana.Se adauga zeama de lamaie,faina si se amesteca bine.Se framanta bine,se intinde o foaie si se aseaza in tava unsa cu unt. Cand este pe jumatate coapta, se scoate tava, se pun repede piersicile desfacute in jumatati, cu partea taiata in sus, se toarna albusurile batute spuma cu zaharul si se da din nou la cuptor sa se mai coaca la foc mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Ligia Bxl 1

19.11.2010, 16:15

pare a fi foarte bun,i-mi plac piersicile

MotanLaOale 1

19.11.2010, 16:38

Rocsi 1

19.11.2010, 18:36

buna o mai fi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

ieri la 18:23

Paine la vas ceramic Crock Pot + focaccia

ieri la 17:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

ieri la 18:23

Paine la vas ceramic Crock Pot + focaccia

ieri la 17:44

RETETA RECOMANDATA
Prajitura acrisoara cu prune si bezea