Tort mascarpone cu fructe de padure

de 28_andreea in Torturi, 19 Noi 2010 | 3685 vizualizari

 

INGREDIENTE

blat:

  • 100 gr biscuiti
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr unt/margarina RAMA
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • 4-5 linguri suc de portocale

compozitie:

  • 450 gr fructe de padure
  • crema:
  • 150 ml smantana dulce
  • 250 gr mascarpone
  • 50 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilinat

decor:

  • 2 plicuri tort gelee rosu
  • 2 linguri zahar
  • 250 ml suc de fructe de padure
  • . 100 ml apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort mascarpone cu fructe de padure:

Pentru blat se zdrobesc biscuitii.Se incinge cuptorul la 200 C.Se unge cu unt fundul unei forme de tort (26 cm).Se topeste ciocolata cu untul in bain-marie.

Se separa ouale,albusurile se bat spuma.Galbenusurile se bat cu zahar.Se toarna ciocolata topita si biscuitii.Deasupra se pun albusurile batute spuma si se omogenizeaza toate.Se toarna compozitia in forma si se coace 25 min.Se scoate si se lasa la racit.Se aseaza pe un platou si se insiropeaza cu sucul de portocale.Se aseaza imprejur inelul formei de tort.

Se prepara compozitia de fructe.Fructele se lasa la descongelat si scurs si dupa aceea se amesteca cu zaharul pudra.Se amesteca smantana cu mascarpone,zahar tos,zahr vanilinat si se pune peste blat.Deasupra se pune compozitia de fructe.

Se prepara jeleul din gelatina,suc,zahar si apa.Se da in fiert si se lasa sa se racoreasca un pic si se torna peste fructeSe da tortul la rece ptr inchegare doua ore dupa care se scoate inelul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort mascarpone cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

mena29 1

19.11.2010, 21:22

nadina73 1

20.11.2010, 00:58

pacat ca nu ai si setiune taiata

28_andreea 1

20.11.2010, 13:43

cand o mai fac unul promit ca pun o poza cu o felie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
La multi ani, Dia! Tort cu ciocolata si piersici