publicat la 21.02.2024
publicat la 21.02.2024
publicat la 21.02.2024
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Pere în sos de caramel
Am considerat că perele trebuie să rămână cu codiţa, chiar dacă e posibil să pară un pic inestetic. Aşadar, se curăţă perele de coajă şi se scoate (pe cât posibil) miezul...
Pere umplute in foietaj
Curatam coaja perelor cu ajutorul cutitului pentru legume fara sa taiem coditele. Punem intr-o craticioara vinul, zaharul, scortisoara (pudra sau batoane) si cuisoarele. Punem pe foc si cand...
Pere cu sos de ciocolata
Perele se decojesc si se acopera cu sucul de la lamaie. Se fierbe 1 litru de apa cu zaharul pana acesta se dizolva. Se indeparteaza de pe foc si se adauga mixul de menta, lemn dulce si...