Brownie Cheesecake

de deliciousflavours in Prajituri, 12 Oct 2011 | 5852 vizualizari

 

Asa cum spune si Laura Adamache despre aceasta prajitura ca este absolut divina, asa spun si eu! Mersi Laura pentru reteta!
P.S. cu doar cateva mici modificari :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente brownie:
  • 6 oua
  • 250 gr ciocolata amara
  • 250 gr unt
  • 160 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • Ingrediente crema branza:
  • 150 gr branza ricotta
  • 100 gr mascarpone
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie Cheesecake:

Prima data vom prepara crema de branza, deoarece merge repede si o putem pune la rece pana facem si blatul.



Amestecam cu mixerul toate ingredientele cateva minute, pana obtinem o pasta cremoasa, apoi punem deoparte la rece.



Topim ciocolata (eu sincer am folosit o ciocolata cu 75% cacao si una cu lapte) impreuna cu untul pe baie de aburi. Separat mixam ouale cu zaharul pana devine ca o spuma (5 min aprox). Dupa ce ciocolata si untul s-au topit complet lasam cateva minute sa se raceasca, doar cat sa nu fie fierbinte si adaugam la ouale batute. Incorporam si faina amestecata cu praful de copt si un strop de sare. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra punem cu o lingurita gramajoare din crema de branza. Dupa ce terminam, cu o furculita tragem usor de bulgarasii de branza, sa se amestece putin cu aluatul de ciocolata. Introducem tava in cuptorul preincalzit, circa 30-35 minute, chiar daca este usor umeda cand testam cu scobitoarea, este in regula deoarece se mai usuca in timpul racirii. Daca lasam prea mult in cuptor se va usca prea tare blatul.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

deliciousflavours 1

13.10.2011, 22:06

mdaaa, chiar a fost delicioasa si a trecut f repede!

MIUTA 1

13.10.2011, 22:47

Foarte buna

Teo 1

13.10.2011, 23:26

decand urmaresc prajitura asta !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem